Anticimex organiseert Bedwantsenseminarie!

Wist u dat Anticimex letterlijk ‘tegen de bedwants’ betekent? Sinds 1934 is het onze persoonlijke missie om slaapkamers te verlossen van bedwantsen. Zo zijn wij begonnen en inmiddels uitgegroeid tot een full-service ongediertebestrijdingsbedrijf.

Om de wereldwijde opmars van de bedwants in hotels, hostels, b&b's vrachtwagens, vliegentuigen, enz. tegen te houden, ontwikkelen en testen wij voortdurend nieuwe technologieën en innovaties in ons Bedwantsenlab in Barcelona.

Deze kennis delen wij graag met u! Wij heten u van harte welkom op ons Bedwantsenseminarie op woensdag 17 mei in Technopolis Mechelen. We trainen u tot een echte bedwantsenexpert: hoe herkent u hun aanwezigheid? Wat zijn de eerste stappen bij een bedwantsenplaag? Wat doet een bedwantsenhond? Dat, en zoveel meer. Zodat u straks hélemaal voorbereid bent.

Bestel nu uw tickets! 

U kan nu uw tickets bestellen voor ons Bedwantsenseminarie via bedbug@anticimex.be of via ons inschrijvingsformulier. Aanmelden kan tot en met 10 mei, let wel: plaatsen zijn beperkt!

Onze klanten kunnen genieten van gratis toegang tot het evenement. De niet-klant kan nu deelnemen aan de uitzonderlijke prijs van €25/pp. Als u nadien beslist om met ons samen te werken, krijgt u deze €25 als korting!

Programma

08:30 – 09:00 – Onthaal

09:00 – 10:00 – Inleiding tot de bedwants door Dirk Draulans

10:00 – 12:30 – Nieuwe technologieën voor bedwantsenbestrijding met demonstratie
                           van de bedwantsenhond en een stoombehandeling

12:30 - 13:30 – Netwerkmoment met broodjeslunch

Waar & Wanneer?

Woensdagvoormiddag 17 mei 2017

Technopolis, Technologielaan 1, 2800 Mechelen (Routebeschrijving)

Wij kijken uit naar uw komst!