Bedwantsen in huis

Wanneer u bedwantsen ontdekt in huis, doet u er best aan om een professionele ongediertebestrijder te contacteren maar er zijn nog een aantal andere aspecten die komen kijken bij een ongedierteplaag:

Ik heb last van bedwantsen in mijn woning. Moet ik dit communiceren aan mijn buren?

bedwantsen  bestrijden in huis en bedWij bevelen ten sterkste aan om uw buren op de hoogte te brengen. Ten eerste, omdat enkelen onder hen hoogstwaarschijnlijk ook problemen met bedwantsen zullen hebben in hun woning. De nabijheid van de woningen speelt een grote rol in de verspreiding, bedwantsen die zich in een rijwoning bevinden, kunnen zich sneller verspreiden naar de buren dan bedwantsen in een losstaand huis in een rustieke omgeving.

We moeten in acht houden dat de bedwantsen snel gemeenschappelijke zones en façades gebruiken om ook andere woningen binnen te dringen. Die verspreiding doet zich vooral voor wanneer men insecticiden uit de handel gebruikt om ze te bestrijden. Ten tweede, omdat een gelijktijdige behandeling van de verschillende woningen de effectiviteit van de behandeling sterk verhoogt. Het is mogelijk dat enkele buren ook last hebben van bedwantsen maar zich hier nog niet bewust van zijn.

Een inspectie door een expert zal ervoor zorgen dat alle schuilplaatsen ontdekt en behandeld worden. Bedwantsen zijn onzichtbare reisgezellen. Niemand is verantwoordelijk voor hun aanwezigheid in een woning.

Kunnen verschillende appartementen in één gebouw geïnfesteerd raken?

Ja, want een gebouw bestaat steeds uit een aantal gemeenschappelijke delen (waterleidingen, elektriciteits- en telefoonkabels, enz.), waardoor de bedwantsen zich gemakkelijk van het ene appartement naar het andere kunnen verplaatsen.

Wij helpen u de bedwantsen bestrijden, snel en doeltreffend. Bel 0800/96 900 of vraag hier uw vrijblijvende offerte aan.