Problemen met bijtende insecten?

Insectenbestrijding voor alle omgevingen

Bijtende insecten vormen een vervelend probleem in uw woning. Hoewel ze niet direct schadelijk zijn voor de gezondheid bezorgen ze niet enkel u, maar ook uw gezin en huisdieren overlast. Niet ingrijpen betekent een regelrechte plaag met alle schade en jeuk van dien.

Bescherm u en uw gezin tegen insectenbeten

De insecten voeden zich met het bloed van hun gastheer door die vaak herhaaldelijk te bijten. Die beten veroorzaken jeuk en/of ongemak. Sommige bijtende insecten zijn voldaan na het voeden en verlaten de gastheer. Anderen zoals mijten of luizen hechten zich voor langere tijd aan een persoon of dier vast. Vaak is een huisdier of vogelnest de eerste gastheer of broedplek, waarna de insecten vervolgens overgaan op mensen. Bij een bedwantsenplaag is het vrijwel altijd zo dat jij of gasten de  ongewenste  bedpartners meebrengen.

bijtende insecten bestrijden

Bijtende insecten bestrijden

Bijtende insecten bestrijden kan vaak een intensief proces zijn want de insecten kunnen erg hardnekkig zijn door de resistentie die ze door de jaren heen opgebouwd hebben tegen insecticiden. Door onze jarenlange ervaring met deze insecten kennen wij de juiste bestrijdingswijze en passen de adequate behandeling toe. Anticimex is de specialist als het gaat om de aanpak van dit soort ongewenste gasten. Vertrouw op onze expertise voor het verdelgen van deze bijtende insecten:

Problemen met bijtende insecten? Bel 0800/96 900 voor een gratis offerte en preventief advies.