Knaagdieren - Wildlife - Vogelwering

Last van ongedierte? Wij helpen uw woning en tuin veilig te houden!

 

Knaagdieren

Ratten of muizen die in uw huis of tuin verblijven, zijn geen pretje. Deze knaagdieren zijn op zoek naar een warme nestplaats en voedsel en vinden zo hun weg naar uw leefruimtes. Hun aanwezigheid bezorgt u overlast en vaak heel wat materiële schade. Daarnaast bezorgen de ratten of muizen uw gezin een onveilig gevoel, ook bestaat er een gezondheidsrisico wanneer ze u bijten of voedsel besmetten. 

Knaagdieren: ratten & muizen bestrijden in tuin en huis

Vertrouw op Anticimex voor een doeltreffende knaagdierenbestrijding. Onze 165 medewerkers, gespecialiseerd in ongediertebestrijding, kunnen u de klok rond helpen met het weren en bestrijden van ratten en muizen. Dit in gans België. Wij treden zowel curatief als preventief op bij knaagdieren.

Daarnaast bieden wij u professioneel advies en tips om een ratten- of muizenplaag te voorkomen.

Wildlife

steenmarter verjagen van zolderWilde dieren vinden steeds vaker hun weg terug naar de stad. De verbeterde natuurhuishouding zorgt voor een groter aantal steenmarters, konijnen, verwilderde katten, enz. De wilde dieren worden vaak aangetrokken door het voedsel en een mogelijke warme nestplaats die ze in onze omgeving kunnen vinden. Hoewel wilde dieren vaak prachtige dieren zijn, kunnen ze ook voor heel wat overlast zorgen. Ze brengen soms vernieling toe aan onze spullen of brengen geurhinder of geluidsoverlast met zich mee.

Gezien heel wat wilde dieren ook een beschermde diersoort zijn, adviseren wij u contact op te nemen met Natuurpunt. De Zoogdierenwerkgroep van Natuurpunt geeft aan hoe problemen met steenmarters op een duurzame en meer structurele manier kunnen worden opgelost.

Vogelwering

vogelwering en duivenwering installeren

Vogels in uw omgeving kunnen voor heel wat overlast zorgen. De vogels gaan op zoek naar voedsel, beschutting of nestgelegenheid in en rondom uw gebouwen. De uitwerpselen zorgen voor overlast, schade aan gebouwen en onhygiënische situaties. Vogels zorgen ook voor medische problemen en brengen ziektes en ongedierte met zich mee.

Vogelwering laat u daarom best door een expert uitvoeren, Anticimex creëert een oplossing op maat voor elke vorm van vogeloverlast.

Anticimex, expert in ongediertebestrijding

Onze ervaren ongediertebestrijder komt langs voor een doeltreffende behandeling op het door u aangegeven tijdstip, u hoeft geen speciale acties te ondernemen zoals bv. de woning ontruimen of tijdelijk een ander onderkomen zoeken.

Bel GRATIS 0800/96 900 voor een vrijblijvende offerte omtrent ongediertebestrijding.