Meelmijt bestrijden

De meelmijt is vooral terug te vinden in onze voorraadkast. Ze tasten allerlei plantaardige, en soms dierlijke producten aan met hun uitwerpselen. Ze houden van temperaturen van ca. 25° en een erg hoge luchtvochtigheid (tot 100%).

  • Lichte gekleurd, wit of crèmekleurig, ong. 0,4mm lang met lange haren aan het lichaam en de poten. De meelmijt verplaatst zich erg traag.

Hoe kan je de meelmijt weren?

  • Bewaar uw voorraden niet te lang, en plaats ze in een koele en droge ruimte.
  • Verwijder de aangetaste voorraden, verwarm de ruimte ('droogstoken') en ventileer ook voldoende.
  • Gebruik geen chemische middelen ter bestrijding.

Meelmijt bestrijden

Mijten vragen om een speciale spleet-, kier- en oppervlaktebehandeling. De ongediertebestrijder komt langs op een door u gekozen tijdstip en inspecteert de omgeving om de oorzaak te vinden. Het is belangrijk eerst de besmettingsbron en alle geïnfecteerde goederen weg te nemen en vervolgens de juiste behandeling toe te passen. Afhankelijk van de ernst van de mijtenplaag komen wij één of meerdere keren langs.

Vertrouw op een professionele ongediertebestrijdingsfirma, die kunnen u heel wat last besparen bv. gebeten worden door de mijten. Vertrouw op onze kennis en expertise in ongediertebestrijding.

Last van mijten? Wij helpen u de mijten bestrijden, snel & doeltreffend. Bel GRATIS 0800/96 900 voor een vrijblijvende offerte.