Mijten bestrijden

Mijten vormen samen met de teken de orde 'Acarina'. Het zijn erg kleine spinachtige insecten die op gras, planten, bloemen en struiken leven. Ze hechten zich aan u of uw huisdier en liften zo mee naar binnen.

Hoe ziet een mijt eruit?

Mijten kunnen de oorzaak zijn van hevige jeuk bij huisdieren, maar bij ons veroorzaken ze allergisch reacties, schurft, eczema en infecties. In feite zijn ze niet geschikt om op de mens te leven, ze voeden zich met ons bloed gedurende een aantal dagen en vallen daarna van onze huid.

In België zijn er een aantal mijten die ons lastigvallen:

Indien u fysieke last ondervindt van mijten of u vertoont één van bovengenoemde verschijnselen, raadpleeg dan steeds een apotheker of arts voor professioneel advies.

Mijten bestrijden

Mijten vragen om een speciale spleet-, kier- en oppervlaktebehandeling. De ongediertebestrijder komt langs op een door u gekozen tijdstip en inspecteert de omgeving om de oorzaak te vinden. Het is belangrijk eerst de oorzaak weg te nemen (bv. bij vogelmijt) en vervolgens de juiste behandeling toe te passen. Afhankelijk van de ernst van de mijtenplaag komen wij één of meerdere keren langs.

Vertrouw op een professionele ongediertebestrijdingsfirma, die kunnen u heel wat last besparen bv. gebeten worden door de mijten. Vertrouw op onze kennis en expertise in ongediertebestrijding.

Als u last hebt van een mijtenplaag, aarzel dan niet om contact op te nemen. Bel GRATIS 0800/96 900 voor een vrijblijvende offerte omtrent mijten bestrijden.