Ongediertebestrijding

Anticimex: specialist in ongediertebestrijding

Niets is zo vervelend als een insectenplaag of ratteninvasie in uw huis of tuin. Ze hinderen u en uw gezin en ze geven u een onveilig en onhygiënisch gevoel. Bovendien zijn ze vaak drager van besmettelijke ziekten en vormen ze een gevaar voor uw kinderen en huisdieren. Roep daarom de hulp in van Anticimex, uw specialist in ongedierte bestrijden. Wij treden snel en doeltreffend op bij:

Onze dienstverlening: snel, discreet en doeltreffend

Anticimex helpt 10.000 klanten uit de nood met ongediertebestrijding & preventie. Wij gaan langs bij kmo's, industriële bedrijven, verzorgingsinstellingen en overheidsinstanties. Maar ook bij horecazaken, bakkers, slagers en particulieren. Bij ons kan u rekenen op een:

  • Snelle service: met een team van 165 medewerkers is er altijd iemand in de buurt die u snel uit de nood helpt.
  • Discrete aanpak: wij merken dat ongediertebestrijding voor heel wat klanten taboe is. Daarom verloopt ons bezoek altijd discreet ... nooit storend.
  • Doeltreffend resultaat: onze ervaren ongedierte-experten zorgen er met de juiste technieken en middelen voor dat het ongedierte snel verdwijnt.

Ongedierte bestrijden: Onze werkwijze

Indien u last heeft van ongedierte in uw woning, belt u bij voorkeur een professionele ongediertebestrijder. Het is onze ervaring dat middeltjes uit de supermarkt vaak tijdelijk het ongedierte bestrijden, maar de oorzaak niet aanpakken en de ongedierteplaag na een tijdje opnieuw opduikt. Onze ervaren techniekers krijgen een intensieve opleiding, alsook regelmatige bijscholing en weten zo steeds de oorzaak te bepalen.

Een bezoek van de ongediertebestrijder

De ongediertebestrijder komt bij u langs, inspecteert alle risicoruimtes grondig om zo de bron of oorzaak te bepalen, bepaalt met welk ongedierte u te maken heeft en kiest dan voor de adequate behandeling. Hij weet precies waar te zoeken, geeft tips en preventie-advies. Naargelang de ernst van de situatie doen we één, twee of drie interventies om u te verlossen van het vervelend ongedierte.

Heeft u last van ongedierte? Vertrouw op Anticimex, uw specialist in ongediertebestrijding. Contacteer ons gratis op 0800/96 900 of e-mail naar info@anticimex.be voor een vrijblijvende offerte.