Over Anticimex

 

Anticimex - uw expert in ongediertebestrijding


Zweedse makelij

Anticimex is een internationaal dienstverlenend bedrijf opgericht in Zweden in 1934. Wij zorgen voor een veilige en gezonde leefomgeving binnenshuis via inspecties, garanties en verzekeringsovereenkomsten en zijn actief binnen de ongediertebestrijding, voedselveiligheid, bedrijfshygiëne en gebouwzorg. Anticimex Group is 4000 medewerkers sterk en bedient 3 miljoen klanten in 18 landen wereldwijd.  Wij bieden onze diensten aan bedrijven aan die actief zijn in allerlei sectoren (voedselindustrie, horeca, retail, entertainment, ...)  maar we houden ook heel wat huizen ongediertevrij.

Anticimex België

Anticimex België is gegroeid uit een partnership van 3 bedrijven (Hunt, Ondes en Prohygiena) in 2007 en tot 2013 maakten we onderdeel uit van de ISS Groep.

Anticimex is één van de pest control marktleiders in België en realiseert een omzet van 12,5 miljoen euro met 165 gemotiveerde medewerkers. Samen bedienen we meer dan 12.000 klanten, gaande van de kleinere handelszaak tot de grote multinational, vaak maar niet alleen in de voedingsindustrie. Onze focus is en blijft gericht op klantentevredenheid en technologische ontwikkelingen. De hoofdzetel is gelegen in Roeselare met vestigingen in Zele, Antwerpen, Floreffe, Sint-Pieters-Leeuw, Rocourt en Heusden-Zolder.

Ons motto “We bezorgen onze klanten gemoedsrust in het dagelijks bestaan", weerspiegelt ten volle ons goed beproefde business concept namelijk alle gebouwen veilig houden door onze expertise in ongediertebestrijding en ongediertepreventie. Tijdens onze internationale groeifase zijn we ons ook gaan toespitsen op andere domeinen zoals vocht-, schimmel- en zwambestrijding. Daarnaast biedt Anticimex ook professionele gebouwenzorg en fumigaties aan.

Onze visie & leidraad

Wij streven ernaar de beste dienstverlener ter wereld te worden in het creëren van een veilige leefomgeving voor consumenten, bedrijven en organisaties. Niemand zou problemen mogen ondervinden door een ongezonde omgeving. We ontwikkelen constant nieuwe digitale en duurzame manieren om te voorkomen en te beschermen, om zo tot een ongediertevrije omgeving te komen.

Onze waarden

Anticimex’ visie en maatschappelijke rol – een diepgeworteld verantwoordelijkheidsgevoel.

Wij zijn Excellente Dienstverlening
We streven ernaar de beste te zijn binnen ons domein
We werken samen over grenzen heen
Ik heb de vrijheid zelf verantwoordelijkheid op te nemen
We kunnen snel inspelen op de behoeften van de klant

Anticimex’ werk is steeds gebaseerd op menselijke waarden. Oorspronkelijk was Anticimex een familiebedrijf gekenmerkt door een sterke ondernemingsgeest. Alle medewerkers waren toegewijd en toonden een grote belangstelling voor nieuwe producten en technieken. Zij wensten steeds bij te leren en zich verder te ontwikkelen terwijl kwaliteit en dienstverlening buiten kijf stonden. Dit is nog steeds onze bedrijfscultuur vandaag, hoewel we niet langer een familiebedrijf zijn.

Het is geen toeval dat we erin geslaagd zijn deze waarden te behouden binnen onze organisatie, maar wel het resultaat van toegewijde en doelgerichte inspanningen, wat duidelijk wordt wanneer u ons bedrijf in de arm neemt.

Professionele en ervaren medewerkers staan tot uw dienst

Onze organisatie heeft medewerkers en kantoren verspreid over heel België. Deze nationale verspreiding zorgt ervoor dat wij onze klanten steeds een snelle en doeltreffende service kunnen bieden. Onze medewerkers ondergaan grondige opleidingen en krijgen voortdurende bijscholing in ongediertebestrijding en ongediertepreventie. Het zijn allen gepassioneerde en ervaren professionals die voortdurend werken aan de tevredenheid van onze klanten. Wij voeren een grondige analyse van de situatie uit en gaan in dialoog met de klant om zo tot de juiste oplossing te komen. We blijven het proces steeds herevalueren tot u en anderen tevreden zijn.

Benut de rijke ervaring van Anticimex, onze oplossingen werken snel en doeltreffend. Anticimex kiest altijd voor een doordachte aanpak afgestemd op uw behoeften.

Onze collega's

Anticimex is ook actief in 18 andere landen:

Als u meer informatie wenst over de activiteiten van Anticimex buiten België, kunt u terecht op de website van elk land.

 • Amerika
 • Australië
 • Oostenrijk
 • Denemarken
 • Duitsland
 • Finland
 • Frankrijk
 • Italië
 • Maleisië
 • Nederland
 • Nieuw-Zeeland
 • Noorwegen
 • Portugal
 • Singapore
 • Spanje
 • Zweden
 • Zwitserland

Een reis door de tijd met Anticimex

Anticimex werd opgericht in 1934 in Zweden. In de jaren ‘30 van vorige eeuw waren ongeveer de helft van alle flats in Zweden besmet met bedwantsen. Toendertijd, meer bepaald in 1934, werd Anticimex opgericht als familiezaak. De naam “Anti Cimex” betekent letterlijk “tegen de bedwants”. Door de jaren heeft Anticimex zijn expertise in de preventie en bestrijding van knaagdieren en insecten uitgebouwd, alsook zijn dienstverlening uitgebreid met Brandveiligheid, Energiecontrole, Voedselveiligheid, Werkomgevingen en Radoninspecties.

Momenteel zijn onze activiteiten uitgebreid qua toepassingsgebied en richten ze zich op het creëren van gezonde omgevingen voor zowel bedrijven als consumenten. Dit betekent dat Anticimex allerlei types van sectoren vrijwaart; restaurants beschermt tegen bacteriën, bedrijven helpt met de verbetering van brandveiligheid en werkomgeving, vochtschade helpt voorkomen in diverse soorten huisvesting en eigenaars van panden helpt energie te besparen.”

Wenst u een oplossing voor uw ongedierteprobleem? Vertrouw op Anticimex, uw specialist in ongediertebestrijding. Contacteer ons GRATIS op 0800 96 900 of mail naar info@anticimex.be voor een vrijblijvende offerte.