Over Anticimex

 

Anticimex verzekert een ongediertevrije woning


Zweedse makelij

Anticimex is een internationaal dienstverlenend bedrijf opgericht in Zweden in 1934 gespecialiseerd in ongediertebestrijding en ongediertepreventie. Sindsdien zijn we sterk gegroeid en momenteel is ons bedrijf 3500 medewerkers sterk en bedienen we 2,2 miljoen klanten wereldwijd. Wij houden heel wat huizen ongediertevrij, maar bieden onze diensten ook aan bedrijven die actief zijn in allerlei sectoren (voedselindustrie, horeca, retail, entertainment, ...).

Anticimex België heeft meer dan 10.000 klanten die we op regelmatige basis servicen.

Onze missie

Ons motto “preventie en bescherming", weerspiegelt ten volle ons goed beproefde business concept namelijk alle huizen veilig houden door onze expertise in ongediertebestrijding en ongediertepreventie. Tijdens onze internationale groeifase zijn we ons ook gaan toespitsen op andere domeinen zoals vocht-, schimmel- en zwambestrijding. Daarnaast biedt Anticimex ook professionele gebouwenzorg en fumigaties aan.

Professionele en ervaren medewerkers staan tot uw dienst

Onze organisatie heeft medewerkers en kantoren verspreid over heel België. Deze nationale verspreiding zorgt ervoor dat wij onze klanten steeds een snelle en doeltreffende service kunnen bieden. Onze medewerkers ondergaan grondige opleidingen en krijgen voortdurende bijscholing in ongediertebestrijding en ongediertepreventie. Het zijn allen gepassioneerde en ervaren professionals die voortdurend werken aan de tevredenheid van onze klanten. Wij voeren een grondige analyse van de situatie uit en gaan in dialoog met de klant om zo tot de juiste oplossing te komen. We blijven het proces steeds herevalueren tot u en anderen tevreden zijn.

Benut de rijke ervaring van Anticimex! Onze oplossingen werken snel en doeltreffend. Anticimex kiest altijd voor een doordachte aanpak afgestemd op uw behoeften.

Wenst u een oplossing voor uw ongedierteprobleem? Vertrouw op Anticimex, uw specialist in ongediertebestrijding. Contacteer ons GRATIS op 0800 96 900 of mail naar info@anticimex.be voor een vrijblijvende offerte.