Vliegen

Last van vervelende vliegen? Neem snel contact op!

De vliegen gedijen goed onder de zachte weersomstandigheden in België, een deel sterft niet en blijft actief gedurende de winter. Dit zorgt voor extra vliegenoverlast tijdens de zomer. Er komen meer dan 5000 soorten vliegen & muggen voor in België, maar er is slechts een klein percentage schadelijk of hinderlijk voor ons.

De meest voorkomende vliegen in België

 

                         huisvlieg, vliegen bestrijden, vliegeprobleem bestrijden, vliegen in huis bestrijden, vliegenplaag bestrijden

                          fruitvliegen bestrijden, fruitvliegjes, vliegen bestrijden, vliegeprobleem bestrijden, vliegen in huis bestrijden, vliegenplaag bestrijden

 

Hoe kan u vliegen in huis voorkomen?

Als u last heeft van een aantal vervelende vliegen in huis, kan u onderstaande tips toepassen om van de vliegen af te komen. Als u een vliegenplaag in huis heeft, neemt u best contact op met een professionele ongediertebestrijdingsfirma.

Enkele tips om vliegen in huis te bestrijden:

  • Dek alle voedingswaren of etensrestjes zorgvuldig af.
  • Verwijder uw afval regelmatig en sluit de vuilnisbak goed af (deksel).
  • Het huis regelmatig schoonmaken, met extra aandacht voor de keuken (werkbladen, frigo, voorraadkast, kruimels op de vloer, enz.).
  • Geen afwas laten staan en spoel het vuil afwaswater steeds weg.
  • Houd uw ramen en deuren gesloten
  • Maak gebruik van vliegenramen of lintgordijnen tijdens warme perioden.
  • Stallingen en dierenhokken regelmatig reinigen.

Vliegen bestrijden

Een vliegenplaag in huis kan erg hinderlijk zijn, de vliegen durven steeds meer en storen ons voortdurend bij onze activiteiten. Contacteer een professionele ongediertebestrijdingsfirma bij een vliegenplaag, zij kunnen het soort vlieg identificeren en zo de correcte vliegenbestrijding toepassen. Wij komen langs op een door u gekozen tijdstip om de juiste bestrijding uit te voeren. Verder, adviseren wij hoe u een vliegenplaag in de toekomst kan voorkomen.

Vallen vervelende vliegen u lastig in uw huis? Contacteer ons GRATIS op 0800/96 900 voor een vrijblijvende offerte omtrent vliegen bestrijden.