Vocht en zwammen

Vocht, zwammen en schimmels zijn vervelende problemen die erg samenhangend zijn. Zwammen en schimmels zijn vaak het gevolg van een vochtprobleem. Vaak is het ook moeilijk om de precieze oorzaak van het vochtprobleem te achterhalen, een lek in de leidingen, insijpelend of opstijgend vocht, slechte ventilatie, gebrekkige isolatie, enz.

Deze drie huizenvernielers kunnen wel heel wat schade en overlast veroorzaken:

  • Gezondheidsproblemen: Langdurig wonen in een vochtige of beschimmelde omgeving kan heel wat gezondheidsproblemen creëren; kwalen, allergieën, het sneller oplopen van een verkoudheid, enz.
  • Geurhinder:  Vochtproblemen brengen vaak een muffe geur met zich mee
  • Aangetast interieur: Vocht zorgt ervoor dat bv. verf afbladdert, behangpapier loskomt, meubiliair dat in contact komt met de vochtige muur wordt aangetast.
  • OngedierteHeel wat soorten ongedierte zoals motten, kakkerlakken, pissebedden of zilvervisjes houden van vochtige omgevingen en ontwikkelen zich snel tot een heuse ongedierteplaag.
  • Vervuiling van de omgeving: een zwam of schimmel zet 'sporen' af, dit is een heleboel gekleurd stof dat de ruimte vervuilt.

Vertrouw op Anticimex als u last heeft van zwam- of vochtproblemen. Wij helpen u snel en doeltreffend. Bel GRATIS 0800/96 900 en vraag een vrijblijvende offerte.
 

Anticimex beschikt over een ervaren team dat gespecialiseerd is in de behandeling van zwammen, vocht en schimmels. Anticimex gaat professioneel en nauwkeurig te werk. Onze experten gaan allereerst op zoek naar de oorzaak van het probleem om dat uit te schakelen, daarna behandelen we het aangetaste oppervlak uitvoerig (bv. zwamdraden verwijderen, vruchtlichaam behandelen, oppervlak bespuiten) en adviseren de klant over het verdere verloop van het proces.

Vocht

Zwammen

Schimmels