smart gifvrije ongediertebestrijding

Waarom Smart Pest Control beter is dan traditionele bestrijding

Blogartikel

Constante monitoring

Ons SMART systeem biedt 24/7 monitoring. Dat betekent dat Smart ongedierte ziet dat u niet opmerkt. Dat helpt ons om gevoelige locaties met veel 'ongedierteverkeer' te vinden, zodat we onmiddellijk kunnen reageren op veranderingen in het gedrag van ongedierte. Responsiviteit betekent dat we ons ongediertebestrijdingssysteem meteen kunnen activeren, zodat we uw ongedierteprobleem snel oplossen.

Snelle reactie

Door onze 24/7 monitoring kunnen wij snel reageren op de eerste signalen van ongedierte. Dat betekent dat we vallen kunnen verplaatsen naar de plaats waar het ongedierte zich bevindt. Het betekent ook dat we vallen legen en vervangen. Het resultaat? Probleemloze ongediertebestrijding voor u. Onze SMART-datahub rapporteert voortdurend informatie. We gebruiken die informatie om de plaagdierbestrijding aan te passen op maat van uw situatie . U kunt ook op elk moment inzicht krijgen in de status van ongedierte in uw pand via Digimex, onze online rapportagetool.

Geen secundaire vergiftiging

Eén van de grootste problemen met traditionele ongediertebestrijding is dat het niet zo extreem gericht is als Smart. In plaats daarvan wordt er gebruik gemaakt van wijdverspreid lokaas en vergif op verschillende locaties om te proberen ongedierte aan te pakken. Helaas kan dat leiden tot secundaire vergiftiging.

Het is zelfs zo dat sommige traditionele vormen van ongediertebestrijding in bepaalde omgevingen niet kunnen worden gebruikt vanwege het risico op secundaire vergiftiging of besmetting. Met het Smart systeem vermijdt u het risico op secundaire vergiftiging. Ons val- en aassysteem houdt in dat het hele systeem wordt ingeperkt. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over besmetting of secundaire vergiftiging. Al onze SMART vallen zijn 100% gifvrij.

Humaan

Ongediertebestrijding kan dieronvriendelijk lijken. Hoewel er een aantal scenario's zijn waar vangen & vrijlaten werkt, is beheersing de enige echte oplossing voor veel ongedierteproblemen, om de voedselveiligheid & hygiëne te vrijwaren. Echter, Anticimex Smart maakt gebruik van een humane aanpak van ongediertebestrijding omdat we niet geloven in onnodig lijden, ook niet voor ongedierte.

Milieuvriendelijk

Omdat onze vallen geen vergif bevatten, hoeft u zich geen zorgen te maken over de gevolgen voor het milieu. Daarnaast zijn onze vallen multivangstvallen, dit wil zeggen dat ze meerdere vangsten kunnen doen en wij niet steeds moeten uitrijden voor elke melding.

Analyse

Vooraleer we het Smart-systeem plaatsen, voeren we eerst een grondige analyse uit ter plaatse bestaande uit een visuele inspectie, interviews en het bestuderen van de historiek. Vervolgens identificeren we met onze kennis van ongediertebestrijding de hoogrisicogebieden en beginnen we met onze gerichte ongediertebestrijding in die gebieden. Een goede start helpt ons snel uw plaagdierprobleem aan te pakken.

Wil u graag een Smart-analyse van uw bedrijf?

Bent u klaar om Smart Pest Control aan de slag te gaan? Neem vandaag nog contact op met ons.

Verander uw land

    bel nu 0800 96 900