Duurzame en innovatieve oplossingen voor gemeentes

Duurzame en innovatieve oplossingen voor gemeentes

Beschermen van burgers

Het beheersen van plaagdieren gaat verder dan enkel het verwijderen van hinderlijke indringers. Het is een integraal onderdeel van het streven naar een schone, veilige en gezonde leefomgeving voor iedereen. Gemeentes staan voor de uitdaging om complexe ecosystemen te beheren waarin plaagdieren een rol spelen. Ratten, muizen, insecten en andere plaagdieren kunnen niet alleen ziektes verspreiden, maar ook de voedselveiligheid aantasten en allergieën veroorzaken. Door actief in te zetten op plaagdierbeheersing tonen gemeentes hun toewijding aan het beschermen van hun burgers tegen deze potentiële gevaren.

Natuurlijke balans

Samenwerken met gespecialiseerde partners zoals Anticimex biedt gemeentes de kans om effectieve en duurzame plaagdierbeheersingsstrategieën te ontwikkelen en implementeren. Van geïntegreerde preventieve maatregelen tot snelle respons in geval van uitbraken, Anticimex biedt expertise en technologieën om gemeentes te helpen bij het bereiken van hun doelen op het gebied van plaagdierbeheersing. Door middel van innovatieve oplossingen, educatieve initiatieven en voortdurende monitoring werken we samen aan een omgeving waarin inwoners zich veilig voelen, bedrijven floreren en de natuurlijke balans wordt gerespecteerd.

Plaagdierbeheersing is fundamenteel

In een tijd waarin stedelijke gebieden groeien en evolueren, is het waarborgen van een gezonde en leefbare omgeving een taak die gemeentes met vastberadenheid dienen aan te pakken. Plaagdierbeheersing is een fundamentele pijler van dit streven en verdient de volle aandacht van gemeentes, burgers en experts zoals Anticimex. Samen kunnen we bouwen aan een toekomst waarin plaagdieren geen bedreiging vormen voor onze collectieve welzijn.

Waarom kiezen voor Anticimex?

 • Een totaalpakket van ongediertebestrijding en voedselveiligheid & hygiëne inspecties (HACCP).
 • Gifvrije en duurzame ongediertebestrijding in combinatie met 24/7 monitoring met de Anticimex SMART middelen.
 • Een totaaloplossing gericht op preventie en beheersing
 • Snelle service: doordat wij werkzaam zijn door heel België is er altijd iemand bij u in de buurt.
 • Wereldleider in preventieve ongediertebestrijding
 • Deskundig opgeleide technici
 • +85 jaar ervaring
 • +280 medewerkers
 • Meer dan 15.000 tevreden klanten

Anticimex: uw partner voor professionele preventie en bestrijding van ongedierte

Neem contact op met ons voor een eenmalige opdracht, een vast preventief contract of voor professioneel advies en tips om ongedierte te voorkomen of te beheersen.

Verander uw land

  bel nu 0800 96 900