opleiding ongediertepreventie en plaagdierbeheersing

Opleiding Ongediertepreventie

Anticimex biedt uw bedrijf en zijn medewerkers opleidingen en cursussen op maat omtrent ongediertebestrijding & -preventie op de werkvloer. Ongedierte vormt namelijk één van de grootste bedreigingen voor uw bedrijf vandaag de dag. Doorgeknaagde kabels kunnen brand veroorzaken en uw productie stilleggen. Insecten in de leveringen leiden tot klachten, wilde dieren kunnen uw omgeving binnendringen, enz.

Loopt uw bedrijf het risico getroffen te worden door ongedierte? En wat zouden de gevolgen hiervan kunnen zijn? Weet u hoe u problemen met ongedierte kunt voorkomen? Dit zijn slechts enkele vragen die aan bod komen tijdens onze praktijkgerichte opleidingen.
Lees hier meer over de inhoudelijke invulling van deze cursus.

Download de PDF.

Ongediertepreventie is net zo belangrijk als verzekeringen of beveiliging. Het draagt bij tot de algemene bedrijfshygiëne. Wees er tijdig bij en laat u door ons voorlichten.

Kostprijs: 225 € per persoon (excl. btw)

Schrijf u nu in via onderstaand contactformulier.

Liever een opleiding op maat van uw bedrijf en medewerkers?

Wij hebben ook de mogelijkheid om een opleiding op maat te organiseren op locatie naar keuze en uitsluitend voor uw medewerkers. Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat via onderstaand contactformulier.

Verander uw land

    bel nu 0800 96 900