Professionele knaagdierbestrijding en -preventie

Het is onze missie om u als klant gemoedsrust te bezorgen in uw dagdagelijkse activiteiten. Wij ontzorgen u waar het gaat om de aanpak van knaagdieren en de nadelige gevolgen van een knaagdierenplaag. Om dit te realiseren werken wij met een preventieve focus, nieuwe technologieën en duurzame oplossingen die voldoen aan de hoge eisen voor een gezonde en veilige werkomgeving.

Wij helpen u de volgende knaagdieren voorkomen en bestrijden:

  • Muizen (huismuis, bosmuis, veldmuis, etc.)
  • Ratten (bruine rat, zwarte rat, muskusrat, etc.)
  • Mollen

Anticimex, een doorgewinterde ongediertespecialist

Wij beschikken over ruim 85 jaar ervaring in knaagdierenbestrijding en helpen uw organisatie de ratten en muizen doeltreffend bestrijden. Onze ongediertebestrijders weten perfect welke middelen ze moeten inzetten en dit kan opgevolgd worden via het Anticimex Digimex Rapportagesysteem. U kunt een beroep doen op ons voor een eenmalige opdracht of een onderhoudscontract aanvragen.

Anticimex bedient +15.000 klanten. Wij gaan langs bij kmo's, industriële bedrijven, verzorgingsinstellingen en overheidsinstanties. Maar ook bij horecazaken, bakkers, slagers en particulieren. Zij mogen bij ons rekenen op een:

  • Snelle service: met een team van +270 medewerkers is er altijd iemand in de buurt die hen snel uit de nood helpt.
  • Discrete aanpak: wij merken dat ongediertebestrijding voor heel wat klanten wat taboe blijft. Daarom verloopt ons bezoek altijd discreet ... nooit storend.
  • Efficiënt resultaat: onze ervaren vakmensen zorgen er met de juiste technieken en middelen voor dat het ongedierte snel verdwijnt.

Verander uw land

    bel nu 0800 96 900