Over Anticimex

Moderne ongediertebestrijding voor een moderne samenleving

De kern van Anticimex wordt gevormd door onze mensen en onze gemeenschappelijke waarden. Door een uitstekende service te bieden bouwen we lange relaties op, gebaseerd op vertrouwen en respect. We kijken voortdurend hoe we ons aanbod kunnen verbeteren om onze klanten een competitief voordeel te geven in hun business. We zijn gepassioneerd over wat we doen en delen graag onze kennis om anderen te helpen.

Met dit als basis zijn wij er trots op het moderne plaagdierbestrijdingsbedrijf te zijn, dat moderne oplossingen biedt voor een moderne samenleving. Onze definitie van modern zit in onze aanpak en manier van werken. Wij werken met preventie, met behulp van onze diepgaande kennis en ervaring, om het risico op het ontstaan van problemen te minimaliseren.

Wij omarmen nieuwe technologie, waardoor wij onze klanten een efficiëntere, tegemoetkomende en milieuvriendelijkere service kunnen bieden. Wij streven ook naar duurzame oplossingen.

Certificaten

Kwaliteit, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid zijn ontzettend belangrijk voor ons, maar ook voor onze klanten. Anticimex is lid van de BEPMA (Belgian Pest Management Association) en we zijn in het bezit van de volgende certificaten: Cepa, VCA, ISO 9001 & GSP.

Ecovadis

Met trots kunnen we jullie melden dat Anticimex België opnieuw een zilveren EcoVadis-medaille behaald heeft. Met dit resultaat behoren wij tot de top 25% van alle bedrijven die door EcoVadis beoordeeld zijn.

EcoVadis is momenteel de meest vertrouwde provider van duurzaamheidsbeoordelingen van bedrijven ter wereld.

Meer info over EcoVadis: www.ecovadis.com.

Onze visie & leidraad

Wij streven ernaar de beste dienstverlener ter wereld te worden in het creëren van een veilige leefomgeving voor consumenten, bedrijven en organisaties. Niemand zou problemen mogen ondervinden door een ongezonde omgeving. We ontwikkelen constant nieuwe manieren om te voorkomen en beschermen om zo tot een veilige omgeving te komen.

We bezorgen onze klanten gemoedsrust in het dagelijks bestaan.

Anticimex’ werk is steeds gebaseerd op menselijke waarden. Oorspronkelijk was Anticimex een familiebedrijf gekenmerkt door een sterke ondernemingsgeest. Alle medewerkers waren toegewijd en toonden een grote belangstelling voor nieuwe producten en technieken. Zij wensten steeds bij te leren en zich verder te ontwikkelen terwijl kwaliteit en dienstverlening buiten kijf stonden. Dit is nog steeds onze bedrijfscultuur vandaag, hoewel we niet langer een familiebedrijf zijn.

Het is geen toeval dat we erin geslaagd zijn deze waarden te behouden binnen onze organisatie, maar wel het resultaat van toegewijde en doelgerichte inspanningen, wat duidelijk wordt wanneer u ons bedrijf in de arm neemt.

Verander uw land

    bel nu 0800 96 900