Zwambestrijding

Vocht en zwammen

Deze twee huizenvernielers kunnen wel heel wat schade en overlast veroorzaken:

  • Gezondheidsproblemen: Langdurig wonen in een vochtige of beschimmelde omgeving kan heel wat gezondheidsproblemen creëren; kwalen, allergieën, het sneller oplopen van een verkoudheid, enz.
  • Geurhinder: Vochtproblemen brengen vaak een muffe geur met zich mee
  • Aangetast interieur: Vocht zorgt ervoor dat bv. verf afbladdert, behangpapier loskomt, meubiliair dat in contact komt met de vochtige muur wordt aangetast.
  • Ongedierte: Heel wat soorten ongedierte zoals motten, kakkerlakken, pissebedden of zilvervisjes houden van vochtige omgevingen en ontwikkelen zich snel tot een heuse ongedierteplaag.
  • Vervuiling van de omgeving: een zwam of schimmel zet 'sporen' af, dit is een heleboel gekleurd stof dat de ruimte vervuilt.

Anticimex beschikt over een ervaren team dat gespecialiseerd is in de behandeling van zwammen. Wij gaan professioneel en nauwkeurig te werk.

Onze experten gaan allereerst op zoek naar de oorzaak van het probleem om dat uit te schakelen, daarna behandelen we het aangetaste oppervlak uitvoerig (bv. zwamdraden verwijderen, vruchtlichaam behandelen, oppervlak bespuiten) en adviseren de klant over het verdere verloop van het proces.

Verander uw land

    bel nu 0800 96 900