it officer bij anticimex

Thibauld is allround IT-Officer bij Anticimex

Blogartikel

Vertel je even wat meer over jezelf?

Ik ben Thibauld, 29 jaar en werk bijna zo’n 3,5 jaar voor Anticimex als IT Officer. Ik bied vooral ondersteuning aan de end-users van onze software, dat zijn onze service technici en interne medewerkers. Daarnaast sta ik ook in voor het onderhoud van de toepassingen.

Heb je het gevoel dat je de voorbije 3,5 jaar geëvolueerd bent?

Zeker. Het verschil met mijn start in 2019 is groot, toen behandelde ik meer basic en kleine IT-issues. Ik leerde de omgeving en specifieke softwarepakketten nog kennen. Nu, werk ik meer projectmatig - vooral alles wat Digimex, het online klantenportaal aangaat. Dit aangevuld met algemene IT-issues voor onze gebruikers. Ook staan er wel wat nieuwe projecten op de plank, die verdelen we onder de collega's.

Ik zie mezelf zeker ook nog doorgroeien in deze job, zo volg ik momenteel een opleiding Development. Daarmee wil ik beter worden in het ontwikkelen van software en nieuwe skills aanleren. Zelf mag ik hier ook af en toe nieuwkomers opleiden.

Verander uw land

    bel nu 0800 96 900