Anticimex betreedt de Cambodjaanse markt voor ongediertebestrijding

Persbericht

Anticimex Group, een van 's werelds grootste ongediertebestrijdingsbedrijven, kondigt vandaag haar entree op de Cambodjaanse markt aan door de eerste strategische overname van het lokale bedrijf Antitermite, de marktleider op het gebied van ongediertebestrijding.

Antitermite is al 24 jaar een kwalitatief hoogstaand en professioneel ongediertebestrijdingsbedrijf in Cambodja, dat een compleet aanbod van ongediertebestrijdingsdiensten biedt aan zowel bedrijven als gemeenschappen. De transactie maakt deel uit van de voortdurende strategie om de Anticimex-voetafdruk in de Aziatische markt te versterken en uit te breiden door middel van selecte overnames en een solide organische groei met SMART ongediertebestrijdingsaanbod.

Naar aanleiding van de aankondiging reageert Bora Moeu, de MD van Antitermite Cambodia:

"De mogelijkheid om deel uit te maken van de Anticimex Groep is de volgende stap in de groei van ons bedrijf. Door deel uit te maken van een wereldwijd team kunnen we gebruik maken van middelen en expertise om de kwaliteit en omvang van onze diensten te blijven verbeteren en onze nieuwe en bestaande medewerkers spannende perspectieven te bieden. We zijn bijzonder enthousiast om hier Anticimex SMART digitale ongediertebestrijding op de markt te brengen en kijken uit naar de komende maanden".

Tony Hurst, President Anticimex Asia, zei:

"Anticimex is al vele jaren op zoek naar de juiste gelegenheid om haar onderneming in Azië verder uit te breiden. Ik ben enthousiast over deze transactie, omdat het een belangrijke stap is in het realiseren van onze visie om wereldwijd marktleider te zijn op het gebied van ongediertebestrijding. Antitermite in Cambodja staat voor kwaliteitsdiensten op het gebied van ongediertebestrijding geleverd door een trots team van medewerkers, dit is het type bedrijf waarvan Anticimex gelooft dat het in de toekomst zal blijven groeien en succesvol zal zijn. Ik ben ook verheugd dat Bora Moeu het bedrijf onder haar nieuwe eigenaarschap in Cambodja zal blijven leiden, wat onze klanten gemoedsrust zal geven".

Voor meer informatie kunt u contact opnemen:

Tony Hurst, President Anticimex Azië, tony.hurst@anticimex.com.sg
Bora Moeu, Managing Director Cambodja, bora.moeu@anticimex.com.kh

Verander uw land

    bel nu 0800 96 900