Anticimex betreedt Latijns-Amerika met de overname van Palmera Junior, Colombia

Persbericht

Anticimex Group, één van 's werelds grootste ongediertebestrijdingsbedrijven, kondigt vandaag haar intrede op de Latijns-Amerikaanse markt aan door haar eerste strategische overname, het familiebedrijf Palmera Junior gevestigd in Colombia.

Dit is de eerste acquisitie van Anticimex in Latijns-Amerika en is het startpunt voor een expansiestrategie in deze dynamische en snelgroeiende markt. Anticimex wil snel groeien door een combinatie van organische groei en verdere overnames, evenals strategische partnerschappen met grote internationale klanten.

In zijn commentaar op de aankondiging van vandaag zei Thomas Hilde, President Regio Latijns-Amerika:

"Deze overname betekent een belangrijke stap in onze wereldwijde expansiestrategie. Palmera Junior is een toonaangevend ongediertebestrijdingsbedrijf in de regio en heeft een indrukwekkende staat van dienst op het gebied van groei. Samen met hun sterk lokaal management zullen we het bedrijf en onze activiteiten in Colombia en daarbuiten verder laten groeien".

In een reactie op de aankondiging van vandaag zei Johanny Palmera, CEO en eigenaar van Palmera Junior:

"De kernwaarden van Anticimex - vertrouwen, innovatie en passie - sluiten perfect aan bij de onze en ik heb er alle vertrouwen in dat Palmera Junior als onderdeel van de Anticimex familie van bedrijven de mogelijkheid heeft om haar groei te versnellen en nog meer succes te behalen.We verwachten enorme mogelijkheden voor zowel ons bedrijf als onze werknemers.”

Verander uw land

    bel nu 0800 96 900