Anticimex bevestigt groeiambitie met overname ALM Pest Control

Persbericht

Vandaag volgt een tweede overname met de acquisitie van het business unit ‘Pest control’ van ALM Hygiëne, gevestigd in Diest. Dit kort nadat begin deze maand de overname van C’est pas Bête aangekondigd werd. Hiermee wil Anticimex haar marktpositie versterken in Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant en het klantenbestand uitbreiden binnen de horeca, de publieke sector & de distributie.

ALM Hygiëne is een professionele dienstverlener met totaaloplossingen voor het ganse hygiëneproces van bedrijven. Ze beschikken over een gespecialiseerd team voor ongediertebestrijding dat meer dan 15 jaar ervaring geniet. Filip Penné, CEO van ALM Hygiëne is blij de afdeling ongediertebestrijding over te kunnen laten in capabele handen:

Anticimex is op vele vlakken hetzelfde als ALM, een sterk groeiende bedrijf met een grote marktpenetratie. We willen steeds doordacht en met de grootste zorg te werk gaan bij onze klanten, dit voor een sterke prijskwaliteitsverhouding. Daarenboven kan Anticimex een heuse meerwaarde bieden aan onze klanten wat betreft innovatie en technische ondersteuning.

Deze opportuniteit is een ideale fit met onze actuele aanwezigheid”, vult Christophe aan. “Het zal onze positie versterken in het noordelijk gedeelte van België. Dichter en snellere service zullen de voordelen zijn voor onze klanten”.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

info@anticimex.be

Over Anticimex

Anticimex is ‘The modern pest control company’. Onze expertise in preventie, nieuwe technologieën en duurzame oplossingen zorgt ervoor dat we voldoen aan de eisen voor een gezonde leefomgeving, voor zowel particulieren als bedrijven, in zeventien landen wereldwijd. Anticimex België is actief binnen de ongediertebeheersing, fumigaties en gebouwenzorg.

Verander uw land

    bel nu 0800 96 900