Anticimex blijft wereldwijd groeien met 2 nieuwe overnames in Amerika

Persbericht

Anticimex kondigt haar verdere uitbreiding in de VS aan met twee overnames: Modern Pest Services, een familiebedrijf in ongediertebestrijding opgericht in 1945 gevestigd in Brunswick, Maine en Viking Pest Control gevestigd in New Jersey, nummer 28 op de lijst van industrietijdschrift PCT's van de top 100 ongediertebestrijdingsbedrijven in de VS.

Modern Pest is de onafhankelijke marktleider in de New England markt en levert kwalitatief hoogwaardige diensten op het gebied van ongediertebestrijding en wildlife aan residentiële en commerciële klanten in Maine, New Hampshire, Vermont, Rhode Island en Massachusetts. Voormalig Co-President Scott Stevenson zal bij het bedrijf blijven en de rol van President van het bedrijf en Modern

Viking werd in 1980 opgericht door Ed en Eileen Bradbury. Hun onvermoeibare inzet om hun familiebedrijf te laten groeien heeft ertoe geleid dat Viking is uitgegroeid tot de toonaangevende leverancier van residentiële en commerciële ongediertebestrijding in New Jersey en andere staten in de regio. Ryan en Dan Bradbury, beide leden van de oprichtersfamilie, blijven bij het bedrijf als respectievelijk President en Vice President. Ed zal aanblijven als consultant.

Beide bedrijven zullen onder de huidige merknaam blijven opereren als onderdeel van de Anticimex Group.

De overnames maken deel uit van de strategie van Anticimex om uit te breiden in de Noordoostelijke en Mid-Atlantische regio's van de Verenigde Staten via organische groei en door partnerschappen aan te gaan met sterke regionale en lokale spelers. Daarnaast heeft Anticimex in de afgelopen twaalf maanden in totaal vijf overnames gedaan in New York, New Jersey, Pennsylvania, Delaware, Maryland en Virginia en blijft het met de hulp van Ryan, Ed en Dan zoeken naar verdere groeimogelijkheden in de regio.

In een reactie op de aankondiging zei Jarl Dahlfors, CEO en President van de Anticimex Group

"De overnames van Modern Pest en Viking Pest Control vertegenwoordigen een volgende belangrijke stap in onze strategie om uit te breiden in de Noordoostelijke en Mid-Atlantische regio van de VS. Modern Pest heeft een lange en trotse geschiedenis als een toonaangevende leverancier van hoogwaardige ongediertebestrijdingsdiensten. Samen met Scott Stevenson en zijn team, zullen wij Modern Pest verder laten groeien en in het bijzonder uitbreiden in de regio Boston. Viking heeft een sterk, dynamisch en visionair leiderschapsteam ontwikkeld. Ik kijk er naar uit om samen met Ryan en het team het volledige potentieel van Viking te realiseren en het bedrijf te zien bloeien als onderdeel van Anticimex.

Verander uw land

    bel nu 0800 96 900