Anticimex breidt activiteiten uit in Amerika met overname Bug Doctor

Persbericht

Anticimex, de nummer 4 van de wereld in ongediertebestrijding, kondigt vandaag haar toetreding op de Amerikaanse markt aan met de overname van ‘Bug Doctor Inc. of Paramus’, gevestigd in New Jersey.

Bug Doctor, opgericht in 1992, biedt zeer goede kwalitatieve oplossingen op het gebied van ongediertebestrijding en -preventie voor zowel bedrijven als particulieren. Sinds 1992 verhelpt Bug Doctors complexe ongedierte- en vogelproblemen bij zijn klanten.

Stuart Aust, CEO van Bug Doctor, zegt: “Toen onze familie besloot dat dit het juiste moment was om ons bedrijf te verkopen, zijn we wereldwijd op zoek gegaan naar een koper die onze toewijding deelt op het gebied van groei en kwaliteit en onze toewijding naar onze medewerkers en onze klanten. Anticimex, specialist en leider op het gebied van preventieve ongediertebestrijding, is voor ons duidelijk de beste keus. Zij hechten groot belang aan het creëren van nieuwe mogelijkheden voor onze medewerkers en familie, terwijl tegelijkertijd de focus ligt op het aanbieden van de kwalitatief zeer goede dienstverlening die onze klanten van ons gewend zijn.”

Jarl Dahlfors, CEO van de Anticimex Groep, geeft aan: “Bug Doctor is een hele goede aanvulling voor Anticimex. Hun cultuur van excellentie ten opzichte van haar medewerkers en klanten ligt op hetzelfde niveau als de cultuur van Anticimex, waarbij onze jarenlange ervaring ligt in het gebruiken van de nieuwste technologieën en innovaties. Met deze innovaties ontzorgen wij onze klanten op duurzame wijze, waarbij we vaak een jarenlange relatie aangaan.
Onze visie is om de wereldwijde leider te zijn in preventieve ongediertebestrijding: In de Verenigde Staten zijn meer ongediertebestrijdingsbedrijven die een hoge kwaliteit dienstverlening aanbieden dan op elke andere plek in de wereld. Wij zijn dan ook zeer verheugd dat wij op deze markt kunnen toetreden en groeien.”

Verander uw land

    bel nu 0800 96 900