Anticimex kondigt groei aan in België met de overname van C’est pas bête SA

Persbericht

Anticimex toont een grote groeiambitie wereldwijd. Anticimex België stapt mee in dit succesverhaal met de overname van C’est pas bête SA in Upigny, Namen. Deze lokale vestiging maakt het mogelijk om steeds dicht bij de klanten te zijn en een snelle dienstverlening te verzekeren.

C’est pas bête SA geniet 15 jaar ervaring binnen de sector plaagdierpreventie en –bestrijding en heeft als grootste streefdoel klantentevredenheid. Het familiebedrijf heeft een groeiend klantenbestand dat bijna uitsluitend bedrijven omvat. C’est pas bête telt acht medewerkers en is actief in Wallonië en Brussel.

Voortdurende groei en ontwikkeling

Michel Petit, eigenaar van C’est pas bête over de overname:

Samen met mijn team heb ik een goede reputatie opgebouwd in Wallonië en Brussel. Om een nog betere dienstverlening te kunnen bieden aan onze klanten en een voortdurende ontwikkeling te stimuleren bij mijn medewerkers, heb ik besloten C’est pas bête te verkopen aan een bedrijf met dezelfde professionele waarden. Ik kijk ernaar uit het bedrijf uit te zien groeien tot één van de marktleiders in pest control.”

Deze eerste overname is een echte mijlpaal voor Anticimex België”, vertelt Christophe Gyselinck, ceo van Anticimex België. “Het zal ons helpen een sterkere marktpositie en betere geografische spreiding te creëren in het zuiden van België waardoor we nieuwe klanten kunnen aantrekken. C’est pas bête biedt een kwalitatieve dienstverlening en beschikt over een gemotiveerd en competent team. Het familiale karakter sluit prima aan bij onze branchestructuur, beide zijn erg klantgeoriënteerd”.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

info@anticimex.be

Over Anticimex

Anticimex is ‘The modern pest control company’. Door te werken met preventie, nieuwe technologieën en duurzame oplossingen voldoen we aan de eisen voor gezonde leefomgevingen, voor zowel particulieren als bedrijven, in zeventien landen wereldwijd. Anticimex België is actief binnen de ongediertebeheersing, fumigaties en gebouwenzorg.

Verander uw land

    bel nu 0800 96 900