Anticimex Smart geïntroduceerd in de Verenigde Staten

Persbericht

Het digitale en gifvrije ongediertebestrijding- en monitoringsysteem, Anticimex Smart, wordt al op grote schaal gebruikt in Europa, Azië en Australië. Tot nu toe zijn er meer dan 75.000 Smart-units geïnstalleerd in 17 landen wereldwijd. Sinds kort is het hightech systeem gelanceerd in de Verenigde Staten.

Nauwkeurig, datagedreven oplossing

"Gezonde, ongediertevrije omgevingen zijn cruciaal voor steden en bedrijven om aantrekkelijk te blijven. Anticimex Smart is de meest nauwkeurige datagedreven oplossing die het probleem in allerlei omgevingen, waaronder ondergronds in ons rioolstelsel, bestrijdt zonder gif te gebruiken. "Het is een veel slimmere manier om knaagdieren voor te blijven", zegt Jens Peter Nielsen, vicepresident van Anticimex Noord-Amerika.

Anticimex Smart is een gifvrije oplossing die knaagdierpreventie en beheersing mogelijk maakt zonder hiermee het milieu te beschadigen. Het is ook bewezen efficiënt, ongeacht het klimaat en de omgeving en wonen en werken."

Het beste van twee werelden: automatisering en expertise

Waar andere innovatieve technologieën menselijke elementen missen, beschikt Anticimex Smart over krachtige AI (kunstmatige intelligentie) om ongedierte te detecteren zodra het een gebouw of bepaalde ruimte betreedt. In combinatie met een bewezen ongediertebestrijdingsoplossing die gebruikers het beste van twee werelden biedt: automatisering en expertise. Anticimex Smart genereert voortdurend digitale rapporten met resultaten zoals tijd en datum van activiteit, evenals trendcurven en batterijstatus. De rapporten stellen gebruikers in staat om de controle te behouden, risico's te minimaliseren en de waarde van hun investeringen terug te zien.

Meer informatie over onze gifvrije oplossingen voor ongediertebestrijding en monitoring vindt u hier.

Verander uw land

    bel nu 0800 96 900