Gifvrije knaagdierbestrijding in riolering Sinsheim

Rapport

De stad Sinsheim test sinds vorig jaar de Anticimex Smart Pipe voor rattenbestrijding in het rioolsysteem. In de zoektocht naar een kwalitatieve partner voor duurzame en milieuvriendelijke ongediertebestrijding, kwam het hoofd van de afdeling Openbare Werken, Anticimex op het spoor.


De stad Sinsheim werd zich bewust van de Anticimex Smart Pipe tijdens haar zoektocht naar een meer milieuvriendelijke en duurzame oplossing om ratten te bestrijden in de riolering en bijgevolg de gemeente.

Focus op gifvrije ongediertebestrijding met Anticimex Smart

Sinds vorig jaar worden de vallen ter bestrijding getest in meerdere stadsgebieden. De reden voor het gebruik van de Smart Pipe is niet alleen een hoge ondergrondse rattenpopulatie, maar ook het feit dat grootschalige bestrijding met gif tegenwoordig niet meer is toegestaan. De Smart Pipe voldoet aan alle eisen van een ecologische en dierenwelzijnsvriendelijke controleoplossing.

"Nu hebben we een milieuvriendelijkere optie waarmee we kunnen werken." - Florian Zangl, hoofd van de afdeling openbare werken van de stad Sinsheim.

Bron: Rhein-Neckar-Zeitung - Ratten werden jetzt erschlagen

Smart Rioleringsval

smart rioleringsval

Hoe werkt de Anticimex Smart Pipe?

Overlast van ratten hoeft niet langer een probleem te zijn in uw gemeente of waterschap. De rioleringsval is de milieuvriendelijk, digitale oplossing die ratten aanpakt bij de bron; het riool. Deze gepatenteerde val wordt door Anticimex wereldwijd op grote schaal toegepast voor het beschermen van steden tegen de risico’s van ratten.


Verander uw land

    bel nu 0800 96 900