Global Pest Awareness Day: 6 juni!

Persbericht

Vandaag is het de allereerste editie van de Global Pest Awareness Day. De Pest Control industrie heeft zich verenigd om het grote publiek op de hoogte te brengen van de gezondheidsrisico's die gepaard gaan met een ongedierteplaag.

Wat weet u van de schadelijke gevolgen van ongedierte in uw huis, maar ook van de risico's voor uw gezin en het milieu?

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), de federale verenigingen van Azië & Oceanië, De National Pest Management Association in de VS en de Confederation of European Pest Management Associations zetten hun schouders onder het bewustwordingsinitiatief 'Global Pest Awareness Day' en bij uitbreiding Pest Awareness Week. Dit om de belangrijke rol van professionele ongediertebestrijders te benadrukken bij het beschermen van onze voeding, onze huizen, onze families en het milieu.

De milieu- en gezondheidsrisico's veroorzaakt door ongedierteplagen zoals knaagdieren of muggen worden vaak over het hoofd gezien. Maar wist u dat een kleine mug de meeste doden per jaar veroorzaakt, ong. 2 miljoen mensen, terwijl een haai ong. 12 mensen per jaar doodt?

België staat niet meteen bekend als het gevaarlijkste ongedierteland maar dat neemt het belang van correcte voorlichting niet weg. Voor Anticimex is het topprioriteit om iedereen in te lichten en hen te voorzien van bescherming want ook het kleinste diertje kan heel wat overlast veroorzaken.

Anticimex is ‘The modern pest control company’. Onze expertise in preventie, nieuwe technologieën en duurzame oplossingen zorgt ervoor dat we voldoen aan de eisen voor een gezonde leefomgeving, voor zowel particulieren als bedrijven, in zeventien landen wereldwijd. Wij zijn actief binnen de ongediertebeheersing, fumigaties en gebouwenzorg.

Verander uw land

    bel nu 0800 96 900