Huidige maatregelen Corona

Persbericht

De huidige situatie m.b.t. het Coronavirus is heel ernstig en verandert van uur tot uur en van dag tot dag. Het heeft een grote impact op elk van ons en onze bedrijven.

De afgelopen dagen heeft de Belgische overheid maatregelen genomen om de verspreiding van het virus zoveel mogelijk te beperken. Uit voorzorg voor u, onze medewerkers, hun naasten en om uw en onze bedrijfscontinuïteit te garanderen, hebben wij volgende maatregelen getroffen.

Maatregelen

Anticimex doet er alles aan om zowel werknemers, bezoekers en u als klant te beschermen om de impact van de situatie op uw bedrijf tot een minimum te beperken.

Naast de standaard preventieve maatregelen zoals hand-, hoest- en nieshygiëne vragen wij u om rekening te houden met onderstaande:

  • We vragen u om een afstand van 2 m te behouden t.o.v. onze medewerker.
  • Normaliter vragen wij na het bezoek om het bezoekersrapport af te tekenen. Tijdens deze periode noteren wij enkel uw naam en zal onze medewerker in uw plaats en in uw bijzijn het rapport ondertekenen.

Werking

We zullen ons uiterste best doen om al onze klanten te servicen. In functie van de bezetting onder onze medewerkers gaat onze eerste aandacht uit naar de noodoproepen.
De noodoproepen kunnen steeds gemeld worden via onze website of telefonisch.

Mocht het niet mogelijk zijn om uw bedrijf te servicen, laat het ons dan aub weten. Weet dat we paraat staan.

Hoe gaat het verder evolueren?

In de volgende uren en dagen kan de situatie nog wijzigen. We houden jullie op de hoogte van bijkomende maatregelen of wijzigingen.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact op met uw contactpersoon binnen Anticimex of via 051-26 51 51 of via info@anticimex.be.

Let goed op uzelf en ook op uw naasten.

Christophe Gyselinck
Managing Director

Verander uw land

    bel nu 0800 96 900