Overname SGS Pest control & fumigaties

Persbericht

Anticimex versterkt zijn positie in de Benelux door de overname van SGS Pest Control en fumigaties.

Anticimex kondigt vandaag de overname aan van SGS Pest Control and Fumigations (PCO) in Nederland, België en Luxemburg. SGS Ongediertebestrijding en Fumigaties werd opgericht in 1982 en opereert vanuit kantoren in Melsele (België) en Beuningen (Nederland). De overname zal ongeveer 13 miljoen EUR aan inkomsten en 100 werknemers toevoegen aan Anticimex in de Benelux. De transactie zal naar verwachting in januari 2020 worden afgerond.

In reactie op de aankondiging van vandaag zei Christophe Gyselinck Country President Anticimex België:

“De samenwerking met het team van SGS Pest Control in België is een strategisch belangrijke acquisitie en zal onze positie op de Belgische markt versterken. SGS Pest Control heeft de afgelopen jaren een opmerkelijke positie opgebouwd op de Belgische markt met een hoge servicekwaliteit en een hoog niveau van professionaliteit onder de werknemers. We willen graag onze nieuwe collega's bij Anticimex verwelkomen en kijken ernaar uit om onze nieuwe klanten gezamenlijk hoogwaardige ongediertebestrijdingsdiensten en onze toonaangevende SMART-technologie aan te bieden. "

In een reactie op de transactie zei Frankie Ng, CEO van SGS:

“Deze verkoop is in lijn met de evolutie van onze portefeuille. We zijn de medewerkers en het management van de PCO-activiteiten in Nederland en België dankbaar voor hun bijdrage en prestaties die de afgelopen 37 jaar zijn bereikt. We hebben in Anticimex de best mogelijke partner gevonden om het toekomstige succes van dit bedrijf voort te zetten. ”

Neem voor meer informatie contact op met:

Christophe Gyselinck, Country President Anticimex Belgium
+32 473422598, Christophe.gyselink@anticimex.be

Jarl Dahlfors, president en CEO van Anticimex Group
+46 70 607 2051, jarl.dahlfors@anticimex.com

Verander uw land

    bel nu 0800 96 900