Anticimex viert World Pest Day!

Persbericht

Vandaag is het World Pest Day!

Bij Anticimex vieren we deze dag door de aandacht te vestigen op het belang van professionele plaagdierbeheersing en onze toewijding aan het beschermen van bedrijven tegen ongewenste indringers. Op deze dag willen we uiteraard ook onze medewerkers extra in de bloemetjes zetten, dankzij hun harde werk en toewijding kunnen we deze missie iedere dag waarmaken.

Waarom is plaagdierbeheersing cruciaal voor uw bedrijf?

Plaagdieren vormen niet alleen een bedreiging voor de gezondheid en veiligheid van uw medewerkers en klanten, maar kunnen ook aanzienlijke schade aan uw bedrijfspand en voorraad veroorzaken. Voor sectoren zoals voedselverwerking, horeca en gezondheidszorg is een effectieve plaagdierbeheersing essentieel om te voldoen aan wettelijke normen en kwaliteitsstandaarden.

Onze oplossingen

Bij Anticimex bieden we een breed scala aan innovatieve en milieuvriendelijke oplossingen om uw bedrijf te beschermen tegen plagen. Onze aanpak is gebaseerd op preventie, monitoring en snelle interventie, wat resulteert in een veilige en schone werkomgeving.

  • Preventieve inspecties: Onze experts voeren grondige inspecties uit om potentiële risico's te identificeren en te elimineren voordat ze een probleem worden.
  • Geavanceerde monitoring: Met behulp van de nieuwste technologieën houden we uw pand 24/7 in de gaten voor vroege detectie van plaagdieren.
  • Snel en efficiënt optreden: In geval van een plaag zorgen onze ervaren technici voor een snelle en effectieve oplossing, met minimale verstoring van uw bedrijfsvoering.

Samen werken aan een plaagvrije toekomst

World Pest Day is een herinnering aan het belang van samenwerking tussen bedrijven en plaagdierbeheersingsspecialisten. Door samen te werken, kunnen we een gezondere en veiligere werkomgeving creëren voor iedereen.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u meer weten over hoe Anticimex uw bedrijf kan helpen met professionele plaagdierbeheersing? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Laten we samen zorgen voor een veilige en gezonde werkomgeving.

Dierplagen vormen een risico voor de volks- en diergezondheid en leiden tot een slechte hygiëne. Wij helpen u graag om gezondheidsrisico’s en schade te voorkomen.

Wij als de moderne plaagdierbeheersingsfirma streven mee naar een plaagdiervrije omgeving voor onze klanten en burgers.

Tot slot zijn wij trots op onze helden die dagelijks instaan om de plaagdieren te voorkomen en te bestrijden.

Verander uw land

    bel nu 0800 96 900