smart in veehouderij of paardenstallen

Hoe beschermt SMART de paarden- of veehouderij?

Blogartikel

Wat is Anticimex Smart?

Wij geloven dat Anticimex Smart ongediertebestrijding de enige oplossing is die u nog nodig zult hebben met het oog op een gifvrije en duurzame toekomst. Maar wat houdt Smart nu precies in?

Onze Anticimex Smart oplossingen combineren de klassieke technieken van kennis en doordachte knaagdierbestrijding met de kracht van moderne technologie. Dit stelt ons in staat om een op maat gemaakte oplossing voor uw bedrijf of gebouw te creëren die helpt om knaagdieroverlast te voorspellen en te voorkomen.

Op welke manier werkt Anticimex Smart knaagdierbeheersing?

Onze Smart technologie is opgebouwd rond ons Smart Connect systeem.

Dit systeem verzamelt informatie over het ongedierte dat uw eigendom binnendringt. Vervolgens stuurt het die informatie terug naar ons online rapportagesysteem en onze medewerkers via radio- of mobiele GSM-communicatie.

Daarna zorgen wij voor een continue service. Bij het eerste signaal, ondernemen wij actie en hoeft u zich geen zorgen meer te maken over knaagdierplagen in uw veehouderij.

smart connect

Eén maat is niet genoeg

U hebt in het verleden misschien problemen gehad om de knaagdierpopulaties in uw bedrijf onder controle te houden, dat is verleden tijd. Anticimex Smart monitort en beschermt uw locatie 24/7.
Hier maken wij het verschil met traditionele methodes.

Met de gegevens die onze digitale toepassingen verzamelen, krijgt uw Anticimex technicus een waardevol inzicht in trends en potentiële hot spots, waardoor de situatie kan worden voorspeld en beheerst voordat de plaag ontstaat.

Analyse van uw locatie

Wij begrijpen dat elke boerderij of veehouderij uniek is wat betreft individuele noden en potentiële risicofactoren. Daarom analyseren we eerst de blauwdruk van uw eigendom en stellen we u een reeks vragen. Ons doel is om zoveel mogelijk te weten te komen over het gebied om Smart nog effectiever te maken. Vervolgens installeren wij het Smart-systeem in, onder en rond uw gebouwen op basis van onze analyse.

Voordelen voor landbouwbedrijven en veehouderijen

  • Geen secundaire vergiftiging
    Laten we eerlijk zijn: het bestrijden van een knaagdierplaag in je huis of tuin is niet makkelijk. En het is nog veel moeilijker wanneer je ratten hebt in de stallen van een veehouderij of boerderij. Gifgebuik is vaak geen optie met andere dieren in de buurt. Smart detecteert knaagdieren en vangt af met met behulp van een elektrische schok. Het diertje blijft vervolgens in een bakje in de val tot wij ledigen. Dit voorkomt secundaire vergifting en het afvangen van niet-knaagdieren. Deze duurzame manier van ongediertebeheersing is de toekomst voor de land- en tuinbouwsector.
  • Preventie & beheersing onder de grond
    Knaagdieren verplaatsen zich vaak ongezien doorheen de stallen via riolering of ruimte onder de roosters. Hiervoor hebben wij een oplossing: Smart Rioleringsval, een slimme val die geplaatst kan worden in een riolering of andere ondergrondse doorgang. De val detecteert beweging en vangt het knaagdier af wanneer het onder de sensor loopt.
smart pipe

Vroegtijdig detecteren en reageren

Bovendien is ons team in staat elk onderdeel van de apparatuur in te stellen in de gebieden die zij het meest belangrijk vinden om op te focussen. Van daaruit zijn we in staat om de vallen aan te passen of te verplaatsen en worden gegevens verzameld, om ervoor te zorgen dat ons systeem optimaal presteert.

Ons team inspecteert, leegt en verplaatst onze Smart oplossingen als onderdeel van onze service. Dankzij Smart weten we wanneer er een probleem ontstaat en kunnen we snel reageren om eventuele pieken in de knaagdieractiviteit onder controle te krijgen.

Verander uw land

    bel nu 0800 96 900