Anticimex bereikt 100 000 geïnstalleerde Smart toestellen

Persbericht

24/7 digitale ongediertebestrijding is nu een realiteit met meer dan 100.000 slimme vallen en sensoren geïnstalleerd door Anticimex over de hele wereld.

Afgelopen februari bereikte Anticimex een historische mijlpaal met het bereiken van 100.000 geïnstalleerde slimme apparaten in meer dan 17 landen over de hele wereld. Dit betekent dat Anticimex Smart - 24/7 digitale ongediertebestrijding niet iets van de toekomst is, het is werkelijkheid geworden.

anticimex smart box


De sterke betrokkenheid van Anticimex bij het gebruik van nieuwe technologieën die gericht zijn op preventie, betekent een keerpunt in de ongediertebestrijdingsindustrie.

Anticimex Smart, stapt over van traditionele ongediertebestrijding naar the Next Generation Pest Control, een intelligent systeem dat ongedierte bestrijdt en voorkomt door middel van digitale vallen met een minimale impact op het milieu.

De slimme vallen en sensoren zijn 24 uur per dag, 365 dagen per jaar, met elkaar verbonden, zodat ze onophoudelijk informatie over ongedierte verzamelen, uitwisselen en verzenden.

Verander uw land

    bel nu 0800 96 900