biofiber damino smart ongediertebestrijding

Biofiber Damino

Als voedingsproducent heeft Biofiber Damino geen ruimte voor ongedierte. Ze hebben nooit overlast gehad en willen dat dat zo blijft. Bij Biofiber Damino moeten ze voldoen aan de strenge eisen inzake voedselveiligheid. Daarom hebben ze nood aan een oplossing die het risico op ongedierte minimaliseert. Tegelijkertijd stellen ze hoge eisen aan het documenteren van ongediertebestrijding.

Anticimex Smart als de oplossing

Na verkennende gesprekken met Anticimex koos Biofiber Damino voor een SMART-oplossing. Het biedt hen 24/7 monitoring en bestrijding. Naarmate de fabriek verder uitbreidt, is het mogelijk de oplossingen aan te passen aan de nieuwe behoeften.

Het plan bestaat uit een "buitenring", die ervoor zorgt dat er geen ongedierte binnenkomt. Het bedrijf is landelijk gelegen, dus er is een natuurlijke aanwezigheid van ratten, muizen en ander ongedierte. De buitenring bestaat uit zowel monitorings- als bestrijdingsunits. Deze apparaten detecteren en vangen het ongedierte af. 

Als er activiteit is, wordt deze naar het systeem gestuurd, zodat snel geschakeld kan worden waar nodig. Alle activiteiten worden geregistreerd en gedocumenteerd in het online rapportageportaal. Binnen zijn er ook een aantal bestrijdingsunits aanwezig die alle plaagdieractiviteit volgen.

Veilig tegen ongedierte door 24/7 monitoring en bestrijding

Damino Biofiber had geen ongedierte in hun fabriek voordat ze investeerden in de SMART-oplossing. Met de gekozen oplossing hebben ze de beveiliging verder verhoogd om het risico dat dit in de toekomst gebeurt te minimaliseren. Het is de combinatie van 24/7 monitoring en bestrijding, snelle reactie indien nodig en uitgebreide documentatie waardoor Biofiber-Damino voor deze de slimme oplossing koos.

Verander uw land

    bel nu 0800 96 900