anticimex partner quality days

Anticimex is trotse partner van de Quality Days

Blogartikel

anticimex partner quality days

Anticimex gaat samen met de andere partners en kwaliteitsverantwoordelijken het debat aan en wisselt cross-sectoraal ervaringen uit met als doel de kwaliteit in de voedingssector te waarborgen. In dit brede spectrum neemt Anticimex het voortouw in alles wat ongedierte en hygiënewetgeving betreft.

Filip Waegeman, Branch Manager West- & Oost-Vlaanderen, over de Quality Days

“De Quality Days is het enige event in zijn soort waar alle mensen die focussen op kwaliteit en die actief zijn in de voedingssector samenkomen. Tijdens de Quality Days zien we onze klanten in een meer ontspannen sfeer maar gebruiken tevens het moment om hun aandacht te vestigen op de noodzaak van het hebben van een goed ongediertepreventieplan. Onze focus op preventie, proofing, 24/7 monitoring en de kennis van onze mensen in het veld vormen de bouwstenen van onze aanpak. We durven te stellen dat we onze klanten effectief ondersteunen in hun ambitie om kwaliteitsproducten te produceren. We kijken er dan ook naar uit onze klanten binnen deze context te ontmoeten.”

Wanneer vindt de Quality Days dit jaar plaats?

Donderdag 28 april 2022
Ghelamco Arena
Ottergemsesteenweg Zuid 808
9000 Gent

Wil je er graag bij zijn?

Als klant of contact van Anticimex kan je rekenen op een ticket voor het event. Neem contact op met jouw Accountmanager en hij brengt de inschrijving voor jou in orde.

Heb je het telefoonnummer van de Accountmanager van jouw regio niet meteen bij de hand, bel ons dan op 0800/96 900 of mail naar info@anticimex.be.

Verander uw land

    bel nu 0800 96 900