Kakkerlakkenbestrijding

Kakkerlakken bestrijden

Als blijkt dat er in uw huis een kakkerlakkennest schuilt, kies dan voor een professionele kakkerlakkenbestrijding. Dit beestje is namelijk erg moeilijk zelf te bestrijden door zijn sterke resistentie. Een kakkerlak is klein en heeft een plat lijf, waardoor hij zich overal gemakkelijk een weg doorheen baant en zich snel verspreidt naar andere ruimtes.

Kakkerlakken bestrijden in schepen & internationaal transport

Kakkerlakken zijn niet enkel te vinden op warme plekjes op het vasteland, maar reizen vaak ook heel wat kilometers mee met internationaal transport op schepen en vrachtwagens. Hier vinden ze de juiste omstandigheden om te gedijen: er is water, voedsel en heel wat potentiële nestplaatsen.

Vooral op schepen kunnen ze serieuze gezondheids- en veiligheidsrisico's betekenen voor de medewerkers aan boord, de aanwezige goederen, en de elektronica.

Waar kan je kakkerlakken aan boord van een schip vinden?

  • kombuis en restaurant / kantine of andere eetruimtes
  • elektronica- en nutskamers
  • ruimtes met goederen

Basispakket met gegarandeerd resultaat

Ons basispakket bestaat uit regelmatige controles om kruipende insecten te monitoren, detecteren en eventueel te bestrijden. Dit alles is uiteraard afgestemd op uw behoeften.

Ons team van experten beschikt over de nodige kennis, ervaring en juiste middelen om de kakkerlakken doeltreffend en grondig te bestrijden. Allereerst, lokken we het kruipend insect met behulp van feromonen naar een vangstrip om vast te stellen of het wel degelijk om een kakkerlak gaat. We gaan we op zoek naar hun schuilplaatsen en bekijken de mate van infestatie. Op deze manier kunnen wij de correcte bestrijdingswijze toepassen, aangepast aan uw situatie. De bestrijding gebeurt meestal door middel van gel.

Verander uw land

    bel nu 0800 96 900