Anticimex maakt komaf met ongewenste geurtjes

Persbericht

Bepaalde ruimtes in gebouwen zijn meer dan andere onderhevig aan geuren, maar geuren ontstaan vaak ook omwille van onvolkomenheden in de constructie. Zelfs al hanteer je de hoogste standaarden aangaande hygiëne, dan nog kan het ontstaan van geuren niet altijd worden voorkomen. Wil je je imago niet laten verpesten? Wil je een frisse indruk nalaten? Dan is er Biozone, de technologie op basis van electrofysische processen.

Fris als na een wandeling op het strand

Ken je de aangename frisheid na een hevig onweer of een verkwikkende wandeling op het strand? Dat is nu net de het gevoel die Biozone creëert. Vervelende geuren veroorzaakt door vluchtige (an)organische componenten worden doeltreffend verwijderd, net als stofdeeltjes en ongewenste organismen in de atmosfeer.

In publieke, sanitaire en utilitaire ruimtes, maar bijvoorbeeld ook in keukens en labo’s, verspreidt het compacte Biozone-toestel actieve componenten in de ruimte. Met een betrekkelijk klein vermogen wordt zo een aanzienlijke hoeveelheid lucht behandeld.

Een golf van ozon, koud plasma en negatieve ionen

De Biozone-technologie creëert licht, met golflengtes groter dan 200 nanometer, dat water- en zuurstofmolecules ioniseert. Hierdoor ontstaat een gemengde flow van ozon, koud plasma (geïoniseerd gas) en negatief geladen ionen. Door oxidatie doodt het ozon micro-organismen, terwijl de negatieve ionen stofdeeltjes in de lucht doen samenklitten tot dikkere, neerslaande clusters. Bovendien wordt de luchtstroom die door de UV-lamp gaat, extra gedesinfecteerd. Milieuvriendelijk, want zonder chemische additieven en met een laag energieverbruik.

Resultaat? Een hygiënische omgeving die aangenaam aanvoelt, zonder storende geurtjes!

Verander uw land

    bel nu 0800 96 900