Anticimex opent eerste vestiging in Frankrijk

Persbericht

Anticimex Groep, één van de grootste internationale dienstverleners in ongediertebestrijding & -preventie kondigt vandaag haar intrede in de Franse pest control markt aan met haar eerste overname: Wisecon Frankrijk.

Het bedrijf verlegt momenteel zijn focus van de distributie van slimme plaagdierbestrijdingsapparaten naar het leveren van hoogwaardige geïntegreerde plaagdierbestrijdingsdiensten gebaseerd op het Anticimex SMART concept. Tot de klanten behoren onder meer detailhandelaars, gemeenten en metropolen, multinationals in de voedingsindustrie en restaurants.

WiseCon France is de eerste acquisitie van Anticimex in Frankrijk en markeert de eerste stap in het realiseren van de expansiestrategie voor de Franse markt. Net als in andere markten wil Anticimex snel groeien door een combinatie van organische groei, verdere overnames en strategische partnerschappen met grote internationale klanten.

In een reactie op de aankondiging van vandaag zei Kim Kjær, CEO en eigenaar van WiseCon France:

"Deel uitmaken van de Anticimex Group is een complete game changer voor ons. Door deel uit te maken van Anticimex en gebruik te maken van hun wereldwijde expertise zullen we in staat zijn om de kwaliteit van de dienstverlening naar een nog hoger niveau te tillen. Daarnaast ben ik ook blij dat we onze nieuwe en bestaande medewerkers meer kansen kunnen bieden om zich te ontwikkelen binnen een groeiende wereldwijde organisatie. Ik ben trots op wat ons team tot nu toe heeft bereikt en kijk erg uit naar onze verdere groei en de spannende tijden die voor ons liggen."

Thomas Hilde, President - Regio Europa, Anticimex International licht toe:

"Anticimex heeft de Franse markt al vele jaren op het oog. Ik ben zeer enthousiast over deze transactie, die een nieuwe belangrijke stap betekent in de verwezenlijking van onze visie om de wereldleider te worden in preventieve ongediertebestrijding. WiseCon France is een uitstekend voorbeeld van een innovatief bedrijf binnen de ongediertebestrijding markt en hun cultuur van uitmuntendheid ten opzichte van hun mensen en klanten sluit natuurlijk aan bij de manier waarop we dingen doen bij Anticimex. Wij combineren onze decennialange ervaring met de nieuwste technologische innovaties om onze klanten de gemoedsrust te bieden die voortkomt uit real-time monitoring en plaagdiervrije en duurzame oplossingen voor hun plaagdierbestrijdingsbehoeften."

Verander uw land

    bel nu 0800 96 900