Desinfectie verneveling ingezet tegen verspreiding corona

Persbericht

De hele wereld is in de ban van het coronavirus, de wereldwijde pandemie. De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) noemt de uitbraak "de grootste vijand", omdat het, door besmetting door de lucht, erg moeilijk is om de verspreiding onder controle te krijgen. Voorbeelden van de plaatsen waar risico op besmetting is, zijn hotels, luchthavens, toeristische attracties, winkelcentra en stations. Desinfectie is een belangrijk hulpmiddel om te beschermen tegen dit soort virussen.

Momenteel zijn er verschillende soorten behandelingen om ruimtes te desinfecteren om zo de verspreiding van virussen, zoals onder meer het coronavirus of de griep te voorkomen. Anticimex zet in op het toepassen van een desinfecteringsmiddel dat werkt door direct contact en verneveling. Deze methode bestaat uit het verspreiden van fijne deeltjes die eerst in de lucht blijven zweven en dan langzaam op alle oppervlakken neerdalen. Hierdoor wordt de ruimte vochtig, waardoor het desinfectiemiddel kan werken. Op deze manier bereikt het product alle gebieden, zelfs die moeilijk toegankelijk zijn, en schakelt het de organismen uit.

Het gebruikte desinfectiemiddel is ontworpen om levenloze omgevingsoppervlakken te desinfecteren. We desinfecteren uw locatie door een desinfectie-vernevelingsservice te leveren, waardoor we grote gebieden in korte perioden kunnen desinfecteren met minimale downtime voor uw bedrijf.

TOEPASSING

Deze methode is geschikt voor:

  • Ruimtes in bedrijven, kantoren, hotels, vakantieparken, horecazaken, pharma-industrie, voedingsindustrie, ...
  • Plaatsen waar veel verschillende mensen komen
  • Op locaties binnen België

Lees meer over desinfectie door verneveling tegen corona.

Verander uw land

    bel nu 0800 96 900