Overname Deleclean

Persbericht

Anticimex kondigt op 19 augustus 2019 de overname van Deleclean aan. Dit is de 5de overname voor Anticimex België in twee jaar tijd en hiermee worden hun groeiambities bevestigd.

Door de overname versterkt Anticimex niet enkel haar marktleiderschapspositie in West- en Oost-Vlaanderen, maar verwerft ze eveneens klanten in de rest van het land. Deleclean is immers sinds 1997 nationaal actief.

Deleclean is een West-Vlaams familiebedrijf actief in ongediertepreventie en bestrijding. Geert Leenknecht en zijn echtgenote Hilde Sap bouwden hun bedrijf samen met hun 9 medewerkers uit tot een belangrijke speler in de ongediertebestrijding. Ze zijn actief in de voedingsindustrie, horeca, openbare sector, rust- en verzorgingstehuizen en ziekenhuizen. Ze staan gekend voor hun persoonlijke service en goede reputatie in ongediertepreventie en -bestrijding. Hun aanpak en ethiek leunt hiermee nauw aan bij de werkwijze van Anticimex, wat meteen één van de redenen is waarom beide partijen naar elkaar zijn gegroeid.

Alle medewerkers inclusief Geert Leenknecht maken de overstap naar Anticimex waardoor meteen ook de continuïteit voor de klanten wordt gegarandeerd.

Geert en Hilde zien vele voordelen in het samengaan met Anticimex.

“ Deze integratie biedt niet enkel vele opportuniteiten voor onze medewerkers, maar ook onze klanten krijgen hierdoor toegang tot de innovatieve oplossingen die Anticimex op wereldwijde schaal ontwikkelt. Vooral de toegang tot de SMART oplossingen, waardoor digitale en gifvrije ongediertemonitoring en -bestrijding mogelijk wordt, vormt een grote meerwaarde.”

Christophe Gyselinck, Managing Director van Anticimex België, is enorm opgezet met deze integratie.

“ Na de overname van ‘C’est pas bête’, ‘ALM Pest Control’, ‘Vandermarliere NV’ en ‘PHMS Services’, vormt de integratie van een rendabel bedrijf als Deleclean dan ook een verdere belangrijke stap in de uitvoering van de groeiplannen van Anticimex.”

Verander uw land

    bel nu 0800 96 900