Anticimex kondigt strategisch partnerschap aan met Strygoo

Persbericht

Anticimex heeft vandaag aangekondigd dat het een strategisch partnerschap is aangegaan met Strygoo. Dit partnerschap markeert een belangrijke stap voorwaarts in de toewijding van Anticimex om innovatieve en duurzame totaaloplossingen te bieden aan haar klanten.

De Strygoo SmarTrap is een geavanceerde val die gebruikmaakt van slimme sensoren om ongedierte te detecteren en effectief te vangen. De SmarTrap is een ideale aanvulling voor het Anticimex Smart-concept. Met deze integratie zullen klanten verder profiteren van een proactieve aanpak voor plaagdierbeheersing die zowel effectief als milieuvriendelijk is, zonder gebruik van gif.

"Door samen te werken met Strygoo zijn we in staat om onze klanten een ongeëvenaarde oplossing te bieden voor hun plaagdierbeheersingsbehoeften", zegt John Emmett, Sales Director van Anticimex. "Anticimex heeft als toonaangevende specialist in preventieve plaagdierbeheersing, een oog voor nieuwe technologieën die onze klanten gemoedsrust bieden in hun dagelijkse activiteiten. Deze Belgische innovatie zal een prominente plaatst innemen in onze digitale SMART oplossingen voor knaagdieren. De Strygoo SmarTrap onderbouwt onze duurzame missie om te ontwikkelen van reactieve naar proactieve & preventieve plaagdierbeheersing.”.

Dries, van Strygoo getuigt eveneens over de samenwerking: “We zijn verheugd over het partnership met Belgisch marktleider Anticimex. We geloven beide in een toekomst waarin data een essentiële rol speelt in ratten- en muizenbeheersing. Onze SmarTrap methode sluit perfect aan bij Anticimex's inzet om effectieve en duurzame oplossingen te bieden.”

Het partnerschap tussen Anticimex en Strygoo zal klanten voorzien van een breed scala aan voordelen, waaronder:

  • Proactieve plaagdierbeheersing: Dankzij de sensortechnologie van de SmarTrap kunnen ongedierteplagen worden opgespoord voordat ze zich ontwikkelen tot een ernstig probleem.
  • Milieuvriendelijke oplossingen: Door het gebruik van geavanceerde technologieën minimaliseert de SmarTrap de noodzaak van chemische bestrijdingsmiddelen, wat resulteert in een milieuvriendelijke benadering van ongediertebestrijding.
  • Real-time monitoring: Anticimex kan via een gebruiksvriendelijk platform real-time updates ontvangen, waardoor ze volledige inzichten hebben over de site van de klant.

Anticimex en Strygoo kijken ernaar uit om gezamenlijk de ongediertebestrijdingsindustrie te transformeren en klanten over de hele wereld te voorzien van innovatieve en effectieve oplossingen.

Voor meer informatie over Anticimex en Strygoo SmarTrap, kunt u terecht op www.anticimex.be en www.strygoo.com.

Verander uw land

    bel nu 0800 96 900