Professionele muizenbestrijding

Professionele muizenbestrijding en -preventie

Perfect hygiënische omstandigheden zijn een basisvereiste in een professionele omgeving. Zeker in bedrijven die omgaan met voedsel. Maar ook op alle plaatsen waar mensen werken, school lopen of verzorgd worden. Daarom is het een prioriteit gebouwen en de omgeving vrij te houden van muizen.

Basispakket met gegarandeerd resultaat

Ons basispakket bestaat uit regelmatige controles om muizen te monitoren, detecteren en eventueel te bestrijden. Dit preventief plan is uiteraard afgestemd op uw behoeften. Wij staan daarbij garant voor een snelle service, een discrete aanpak en aandacht voor het milieu. U mag er zeker van zijn dat het resultaat altijd afdoend is. Hiernaast geven wij praktisch advies omtrent mogelijke risicozones waar muizen uw bedrijf kunnen binnenkomen en waar u vooral op moet letten.

Onze experten bestrijden muizen en ratten door middel van:

  • Non-Tox middelen
  • Smart muizenbestrijding
  • Professioneel muizenvergif in lokaasdoos
  • Smart ERM: Electronic Rodent Monitoring (non-tox)
  • Lokaasdoos met klem (non-tox)

Enkele van deze middelen om muizen te bestrijden, kunnen geplaatst worden op moeilijk te bereiken plaatsen zoals in riolen, buizen, kieren en spleten. Door jarenlange ervaring van onze specialisten worden deze middelen zo efficiënt mogelijk ingezet met snelle resultaten als gevolg.

Onze ervaren bestrijdingstechnici kunnen u de klok rond helpen met muizen bestrijden en weren, dit in gans België. Uw onderneming wordt zo een veilige en hygiënische werkplek.

Verander uw land

    bel nu 0800 96 900