ongediertebestrijding sint-niklaas

Ongediertebestrijding in Sint-Niklaas

Professionele ongediertebeheersing,
het zit in onze genen

Snel en doeltreffend

Anticimex is een servicegericht ongediertebestrijdingsbedrijf dat gespecialiseerd is in Integrated Pest Management: preventie, beheersing en 24/7 Smart digitale monitoring. We bieden een breed scala aan oplossingen voor verschillende types klanten, gebouwen en sectoren in Sint-Niklaas.

Onze klanten zijn erg belangrijk voor ons en klantentevredenheid is onze prioriteit, daarom leveren wij steeds een kwalitatieve service om problemen op te lossen en te voorkomen in de toekomst.

Alle ongedierte gedraagt zich op specifieke wijze, en moet bijgevolg op een passende manier bestreden worden. Door grondige kennis van de te bestrijden organismen en specifieke bestrijdingswijzen kunnen we voor elke plaag een aangepaste oplossing bieden.

Wij bestrijden ongedierte in Sint-Niklaas

Sint-Niklaas behoort tot één van de grotere steden in België en ligt op een steenworp van Antwerpen. Het leuke marktplein en de vele horeca-etablissementen trekken veel bezoekers naar het centrum. Echter, kunnen dit soms ook hinderlijke gasten zijn.

Ongedierteproblemen in Sint-Niklaas

We hebben het over allerlei ongedierte zoals ratten, muizen, vliegjes, mieren of kakkerlakken die hierheen komen op zoek naar voedsel en nestgelegenheid in de vele winkels, b&b's en restaurantjes die Sint-Niklaas huist.

Ongedierte is een zeer reeël en terugkerend probleem in de horecasector en andere bedrijven of organisaties in Sint-Niklaas. Knaagdieren kunnen ziektes verspreiden en economische schade toebrengen en vliegjes of mieren bezoedelen voeding en bevuilen de omgeving. Een professioneel ongedierteplan kan hierbij helpen.

De behandelingen van Anticimex voor de bestrijding van ongedierte in Sint-Niklaas zijn gebaseerd op 2 pijlers: de bescherming van de gezondheid van de mens en het milieu.

Anticimex Pest Control in Sint-Niklaas

Ons multidisciplinair team in Sint-Niklaas bestaat uit ongediertebestrijders, Smart technici, bedwantsen- en hittespecialisten, gassingexperten, biologen en entomologen met een uitgebreide kennis over het gedrag en biologie van verschillende soorten ongedierte waardoor we een ecologische, professionele en effectieve oplossing kunnen bieden inzake preventie, beheersing en bestrijding van de verschillende soorten plaagdieren.

Door inspecties, specifieke monitoring en beheersingsprogramma’s voor elk type ongedierte bieden wij een aangepaste oplossing op maat van elke klant.

Beheersing en veiligheid op één plaats

Waarom kiezen voor Anticimex?

  • Wereldleider in preventieve ongediertebeheersing (en -bestrijding)
  • Hoog opgeleide technici
  • +85 jaar ervaring
  • +280 teamleden
  • Meer dan 15.000 tevreden klanten

Verander uw land

    bel nu 0800 96 900