ongedierte is verborgen gevaar fmcg

Ongecontroleerd ongedierte vormt gevaar voor automatisering FMCG's

Blogartikel

Met minder personeel op locatie kan ongedierte snel uit de hand lopen waardoor het bedrijf zowel fysiek als qua reputatie in gevaar komt. Ongedierte verspreidt ziekten, brengt knaagschade toe aan kabels, verpakkingen en goederen maar beschadigt ook machines. Dit kan uw imago een flinke deuk toebrengen en financiële gevolgen hebben.

Slimme FMCG's zetten de kracht in van Anticimex Smart

Het is daarom dat slimme FMCG's ook hun ongediertebestrijding automatiseren met behulp van de nieuwste technologie. Onze Anticimex Smart oplossingen detecteren ongedierte met behulp van data en vangen ze af met gifvrije methoden. Dit zorgt voor 24/7 monitoring, bescherming en gemoedsrust.

Automatisering van ongediertebestrijding detecteert vroegtijdige besmettingen
Of het nu gaat om knaagdieren, kakkerlakken of voorraadinsecten, het detecteren van een ongedierteprobleem voordat het uit de hand loopt, is de sleutel tot het beperken van bedrijfsrisico's. Dit is met name van cruciaal belang voor detailhandelaars en productielocaties voor levensmiddelen die kwetsbaar zijn.

Next generation pest control vs. traditionele methodes

Traditionele ongediertebestrijdingsmethoden grijpen pas in nadat het probleem zich gemanifesteerd heeft en gemeld wordt. Dit kan een probleem worden, nu er minder medewerkers aanwezig zijn op de werkvloer door het toenemende gebruik van robotica.

In plaats daarvan is Anticimex Smart een intelligent systeem dat gebruik maakt van digitale bewaking op afstand en onderling verbonden vallen die met elkaar praten. Door het combineren van automatisering en expertise voor commerciële bedrijven, kan Anticimex snel een grootschalig ongedierteprobleem onder controle krijgen - en dat houden.

24/7 monitoring op afstand vanuit de Smart Hub

Het systeem maakt gebruik van gifvrije methoden om knaagdieren te vangen, terwijl de innovatieve sensoren elke nieuwe besmetting detecteren en de informatie terug communiceert naar de Smart Hub. Door uw locatie voortdurend te monitoren kan Anticimex een beeld vormen van de situatie en indien nodig verdere actie ondernemen.

Voor FMCG bedrijven die onderhevig zijn aan strikte normering & sectorstandaarden, stroomlijnt Anticimex Smart ook het rapportageproces. Ons Digimex rapportageportaal registreert alle activiteiten en giet ze in overzichtelijke rapporten. Het beveiligde systeem bespaart tijd en geld op de lange termijn, met informatie over plaagdieractiviteit.

Verander uw land

    bel nu 0800 96 900