ongediertebestrijding aalst

Ongediertebestrijding in Aalst

Professionele ongediertebeheersing,
het zit in onze genen

Snel en doeltreffend

Anticimex is een servicegericht ongediertebestrijdingsbedrijf dat gespecialiseerd is in Integrated Pest Management: preventie, beheersing en 24/7 Smart digitale monitoring. We bieden een breed scala aan oplossingen voor verschillende types klanten, gebouwen en sectoren in Aalst.

Onze klanten zijn erg belangrijk voor ons en klantentevredenheid is onze prioriteit, daarom leveren wij steeds een kwalitatieve service om problemen op te lossen en te voorkomen in de toekomst.

Alle ongedierte gedraagt zich op specifieke wijze, en moet bijgevolg op een passende manier bestreden worden. Door grondige kennis van de te bestrijden organismen en specifieke bestrijdingswijzen kunnen we voor elke plaag een aangepaste oplossing bieden.

Wij bestrijden ongedierte in Aalst

Aalst is één van de grootste steden in België en trekt wel wat bezoekers tijdens het jaarlijkse carnaval. De vele bezoekers genieten er van het jaarlijkse spektakel dat door de straten paradeert. Dit is gunstig voor de stad maar het kan ook weleens ongewenste gasten aantrekken.

Ongedierteproblemen in Aalst

We hebben het over allerlei ongedierte of vogels zoals ratten, muizen, duiven, bedwantsen of kakkerlakken die hierheen komen op zoek naar voedsel en onderkomen in de vele cafés en restaurantjes die Aalst huist.

Plaagdieren zijn een zeer reeël en terugkerend probleem in de horecasector en andere bedrijven of organisaties in Aalst. Knaagdieren kunnen ziektes verspreiden, vliegjes bevuilen de voeding en kakkerlakken kunnen zich nestelen op warme plekjes en imagoschade toebrengen aan uw zaak.

De behandelingen van Anticimex voor de bestrijding van ongedierte in Aalst zijn gebaseerd op 2 pijlers: de bescherming van de gezondheid van de mens en het milieu.

Anticimex Pest Control in Aalst

Ons multidisciplinair team in Aalst & omstreken bestaat uit ongediertebestrijders, Smart technici, bedwantsen- en hittespecialisten, gassingexperten, biologen en entomologen met een uitgebreide kennis over het gedrag en biologie van verschillende soorten ongedierte waardoor we een ecologische, professionele en effectieve oplossing kunnen bieden inzake preventie, beheersing en bestrijding van de verschillende soorten ongedierte.

Door inspecties, specifieke monitoring en beheersingsprogramma’s voor elk type ongedierte bieden wij een aangepaste oplossing op maat van elke klant.

Beheersing en veiligheid op één plaats

Waarom kiezen voor Anticimex?

  • Wereldleider in preventieve ongediertebeheersing (en -bestrijding)
  • Hoog opgeleide technici
  • +85 jaar ervaring
  • +280 teamleden
  • Meer dan 15.000 tevreden klanten

Verander uw land

    bel nu 0800 96 900