ongediertebestrijding bergen

Ongediertebestrijding in Bergen

Professionele ongediertebeheersing,
het zit in onze genen

Snel en doeltreffend

Anticimex is een servicegericht ongediertebestrijdingsbedrijf dat gespecialiseerd is in Integrated Pest Management: preventie, beheersing en 24/7 Smart digitale monitoring. We bieden een breed scala aan oplossingen voor verschillende types klanten, gebouwen en sectoren in Bergen.

Onze klanten zijn erg belangrijk voor ons en klantentevredenheid is onze prioriteit, daarom leveren wij steeds een kwalitatieve service om problemen op te lossen en te voorkomen in de toekomst.

Alle ongedierte gedraagt zich op specifieke wijze, en moet bijgevolg op een passende manier bestreden worden. Door grondige kennis van de te bestrijden organismen en specifieke bestrijdingswijzen kunnen we voor elke plaag een aangepaste oplossing bieden.

Wij bestrijden ongedierte in Bergen

Mons of Bergen, de hoofdstad van Henegouwen, de vele restaurantjes, musea en bezienswaardigheden trekken dagtoeristen naar het centrum. Hoewel dit een gunstige activiteit voor de stad is, oefent deze constante stroom van bezoekers een aantrekkingskracht uit op sommige hinderlijke of ongewenste bezoekers.

Ongedierteproblemen in Bergen

We hebben het over allerlei ongedierte zoals ratten, muizen, bedwantsen of kakkerlakken die hierheen komen op zoek naar voedsel en onderkomen in de vele hotels en restaurantjes die de hoofdstad huist.

Ongedierte is een zeer reeël en terugkerend probleem in de horecasector en andere bedrijven of musea in Bergen. Knaagdieren kunnen ziektes verspreiden en economische schade toebrengen en bedwantsen dreigen de reputatie van uw hotel in gevaar te brengen.

De behandelingen van Anticimex voor de bestrijding van ongedierte in Bergen zijn gebaseerd op 2 pijlers: de bescherming van de gezondheid van de mens en het milieu.

Anticimex Pest Control in Bergen

Ons multidisciplinair team in Bergen bestaat uit ongedierteverdelgers, Smart technici, bedwantsen- en hittespecialisten, gassingexperten, biologen en entomologen met een uitgebreide kennis over het gedrag en biologie van verschillende soorten ongedierte waardoor we een ecologische, professionele en effectieve oplossing kunnen bieden inzake preventie, beheersing en bestrijding van de verschillende soorten.

Door inspecties, specifieke monitoring en beheersingsprogramma’s voor elk type ongedierte bieden wij een aangepaste oplossing op maat van elke klant.

Beheersing en veiligheid op één plaats

Waarom kiezen voor Anticimex?

  • Wereldleider in preventieve ongediertebeheersing (en -bestrijding)
  • Hoog opgeleide technici
  • +85 jaar ervaring
  • +280 teamleden
  • Meer dan 15.000 tevreden klanten

Verander uw land

    bel nu 0800 96 900