ongediertebestrijding limburg

Ongediertebestrijding in Limburg

Professionele ongediertebeheersing,
het zit in onze genen

Snel en doeltreffend

Anticimex is een servicegericht ongediertebestrijdingsbedrijf dat gespecialiseerd is in Integrated Pest Management: preventie, beheersing en 24/7 Smart digitale monitoring. We bieden een breed scala aan oplossingen voor verschillende types klanten, gebouwen en sectoren in de provincie Limburg.

Onze klanten zijn erg belangrijk voor ons en klantentevredenheid is onze prioriteit, daarom leveren wij steeds een kwalitatieve service om problemen op te lossen en te voorkomen in de toekomst.

Alle plaagdieren gedragen zich op specifieke wijze, en moeten bijgevolg op een correcte manier bestreden worden. Door grondige kennis van de te bestrijden organismen en specifieke bestrijdingswijzen, kunnen we voor alle ongedierteproblemen een beheersing op maat bieden.

Wij bestrijden ongedierte in Limburg

De gastvrije Limburgers ontvangen het hele jaar door duizenden toeristen in Hasselt, Genk, Tongeren, Sint-Truiden. De vele bezoekers ontdekken er opmerkelijk historisch en culinair erfgoed. Natuurliefhebbers kunnen er het hart ophalen in het Nationaal Park Hoge Kempen. Hoewel dit gunstige activiteiten zijn voor de regio, oefent deze constante stroom van toeristen een aantrekkingskracht uit op sommige ongewenste gasten.

Ongedierteproblemen in regio Limburg

We hebben het over allerlei ongedierte zoals ratten, duiven, vliegen, muizen, bedwantsen of kakkerlakken die hierheen komen op zoek naar voedsel, nestmateriaal en een schuilplekje in de vele b&b's, brasserieën, land- en tuinbouw en fruitteeltbedrijven die Limburg telt.

Ongedierte is een zeer reeël en terugkerend probleem in de horecasector, de voedingsmiddelenindustrie of in de land- en tuinbouw in Limburg. Knaagdieren kunnen ziektes verspreiden en economische schade toebrengen en vliegen bevuilen de landbouwproducten.

De behandelingen van Anticimex voor de bestrijding van ongedierte in Limburg zijn gebaseerd op 2 pijlers: de bescherming van de gezondheid van de mens en het milieu.

Anticimex Pest Control in provincie Limburg

Ons Limburgs multidisciplinair team bestaat uit plaagdierbestrijders, Smart specialisten, bedwantsen- en hittetechnici, vogelweringexperten, biologen en entomologen met een uitgebreide kennis over het gedrag en biologie van verschillende soorten ongedierte waardoor we een ecologische, professionele en effectieve oplossing kunnen bieden inzake preventie, beheersing en bestrijding van de verschillende soorten plaagdieren.

Door inspecties, specifieke monitoring en beheersingsprogramma’s voor elk type ongedierte bieden wij een aangepaste oplossing op maat van elke klant.

Beheersing en veiligheid op één plaats

Waarom kiezen voor Anticimex?

  • Wereldleider in preventieve ongediertebeheersing (en -bestrijding)
  • Hoog opgeleide technici
  • +85 jaar ervaring
  • +280 teamleden
  • Meer dan 15.000 tevreden klanten

Verander uw land

    bel nu 0800 96 900