smart transformeert ongediertebestrijding

Hoe Anticimex ongediertebestrijding transformeert voor FMCG's

Blogartikel

Anticimex transformeert traditionele ongediertebestrijding in The Next Generation Pest Control

Wij brengen verandering in de traditionele manier van ongedierte bestrijden en bieden bedrijven duurzame, gifvrije oplossingen en datagedreven inzichten. Anticimex beschermt al meer dan 85 jaar de gezondheid van huiseigenaren en medewerkers op de werkvloer. We nemen onze bedrijfsverantwoordelijkheid om schade aan het milieu te minimaliseren zeer serieus. Dit omvat het constant verbeteren van onze processen en producten om meer duurzaam en humaan te zijn.

We minimaliseren of elimineren het gebruik van lijmvallen, klapvallen en gif. Deze kunnen een bron zijn van secundaire vergiftiging voor huisdieren of vee. Anticimex Smart neemt dit risico weg en vangt ongedierte met behulp van een intelligent systeem.

anticimex smart intelligente pest control

Anticimex Smart - 24/7 digitale ongediertebestrijding

Smart maakt gebruik van data en digitale monitoring om knaagdieren, kakkerlakken en voorraadinsecten te voorkomen en af te vangen. Hierdoor is er geen noodzaak voor schadelijke biociden die giftig kunnen zijn voor zowel het milieu als mensen.

Een geconnecteerd netwerk van Smart-producten houdt zelfs grootschalige commerciële panden en fabrieken onder voortdurend toezicht, zonder de nood aan gif of technische inspecties. Het vergroot de efficiëntie van een ongediertebestrijdingsysteem, omdat er minder oproepen nodig zijn.

Het sensorsysteem rapporteert elke activiteit door aan onze technici in de Smart Hub, terwijl de vallen de knaagdieren, kakkerlakken en motten vangen met gifvrije methoden.

Gestroomlijnde rapportage voor gezondheid en duurzaamheid

Voor FMCG-bedrijven die onderworpen zijn aan strenge normering en regelgeving, stroomlijnt Smart Pest Control ook het rapportageproces.

Ons Digimex rapportageportaal volgt alle activiteiten 24/7. Het beveiligde systeem bespaart tijd en geld op de lange termijn, met informatie over plaagdieractiviteiten die op elk moment beschikbaar is.

Anticimex Smart Pest Control wordt al gebruikt door toonaangevende FMCG's in België en is een transparante oplossing met meetbare resultaten. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen en de reputatie van uw merk te beschermen.

Verander uw land

    bel nu 0800 96 900