ongediertebestrijding Mol

Ongediertebestrijding in Mol

Professionele ongediertebeheersing,
het zit in onze genen

Snel en doeltreffend

Anticimex is een servicegericht ongediertebestrijdingsbedrijf dat gespecialiseerd is in Integrated Pest Management: preventie, beheersing en 24/7 Smart digitale monitoring. We bieden een breed scala aan oplossingen voor verschillende types klanten, gebouwen en sectoren in Mol.

Onze klanten zijn erg belangrijk voor ons en klantentevredenheid is onze prioriteit, daarom leveren wij steeds een kwalitatieve service om problemen op te lossen en te voorkomen in de toekomst.

Alle ongedierte gedraagt zich op specifieke wijze, en moet bijgevolg op een passende manier bestreden worden. Door grondige kennis van de te bestrijden organismen en specifieke bestrijdingswijzen kunnen we voor elke plaag een aangepaste oplossing bieden.

Wij bestrijden ongedierte in Mol

Waar mensen zijn, daar zijn meestal ook weleens ongewenste gasten aan te treffen op zoek naar voedsel, warmte, nestgelegenheid en soortgenoten.

We hebben het over allerlei ongedierte zoals ratten, muizen, duiven, bedwantsen, vliegen, mieren of kakkerlakken die hierheen komen op zoek naar voedsel en onderkomen in de vele woningen, bedrijven cafés en restaurantjes die Mol huist.

Ongedierteproblemen in Mol

Ongedierte is een zeer reeël en terugkerend probleem in de horecasector en andere bedrijven of organisaties in Mol. Knaagdieren kunnen ziektes verspreiden, vliegen bevuilen voeding en kakkerlakken kunnen zich nestelen op warme plekjes en imagoschade toebrengen aan uw zaak.

De behandelingen van Anticimex voor de bestrijding van ongedierte in Tielt zijn gebaseerd op 2 pijlers: de bescherming van de gezondheid van de mens en het milieu.

Anticimex Pest Control in Mol

Ons multidisciplinair team in Mol & omstreken bestaat uit ongediertebestrijders, Smart technici, bedwantsen- en hittespecialisten, gassingexperten, biologen en entomologen met een uitgebreide kennis over het gedrag en biologie van verschillende soorten ongedierte waardoor we een ecologische, professionele en effectieve oplossing kunnen bieden inzake preventie, beheersing en bestrijding van de verschillende soorten plaagdieren.

Door inspecties, specifieke monitoring en beheersingsprogramma’s voor elk type ongedierte bieden wij een aangepaste oplossing op maat van elke klant.

Beheersing en veiligheid op één plaats

Waarom kiezen voor Anticimex?

  • Wereldleider in preventieve ongediertebeheersing (en -bestrijding)
  • Hoog opgeleide technici
  • +85 jaar ervaring
  • +280 teamleden
  • Meer dan 15.000 tevreden klanten

Verander uw land

    bel nu 0800 96 900